Sayfa 334/1009 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ben de kotumser degilim...

Pazartesi kenardan izlemek lazim..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bankaya yüksek miktar para yatırılabiliyor mu nakit olarak sıkıntı oluyor mu? Yada sıkıntı yaratmayan banka var mı
    Belli bi miktarin uzerinde MASAK bildirimi yaparlar..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Naci Ağbalın Çarşamba yeni kabineye maliye bakanı olarak girebileceği muhabbeti var sağda solda, faiz artırımlarını kafasına göre yaptığına inanmıyorum bu açıdan bakarsak gayette başarılı idi.
    Olmaz olmaz dememek ihtiyatlı olmak lazım sanki.Tersoların arasına düşmeyelim pazartesi dolar alarak karambolden
    erkin şahinöz de böyle bir tweet atmış artık ufak iyimser haberlerin gelmesi için dua edeceğiz

4. NKOLAY sayfasında %18 yüksek faiz reklamını kaldırmış. Demek ki , pazartesi güncellenmiş ( yükseltilmiş ) olarak tekrar koyacaktır.

Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bankaya yüksek miktar para yatırılabiliyor mu nakit olarak sıkıntı oluyor mu? Yada sıkıntı yaratmayan banka var mı
    burada miktar kadar kişinin banka ile para hareketleriyle alakalı bir durum sanırım, her şirketin gayri hesapları olur mesela para trafiği çok olduğu için dikkat çekmez ama standart müşteride işlem bi anda yoğunlaşırsa şüpheli işlem diye masak a bilgi geçer.

bir de yurtdışı transferleri önemli diye biliyorum.
    men dakka dukka

6.  Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Yatıracağın bankaya göre değişir ; Misal , fiba - odea sormaz. Teb, ziraat , halk, ing vb. dekont sorar. Yani başka bir bankadan çektiğine dair veya altın- döviz satışından bir dekont... Hiç bir belgen yoksa bir form var onu imzalatıyorlar ( beyan formu ) . Konut satışından, altın satışından , döviz satışından diye.

Bi adamı rencide edecek şekilde görevden alıp sonra daha yüksek bi yere mi atarsınız yoksa önce yüksek bi yere atayıp sonra o görevden ayrılma şansımı tanırsınız diye sormak isterdim bu fikri söyleyen şahsa
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 334/1009 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •