Arama sonucu : 980 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Gümüş Agx

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sprott zaten hergün aldığı rakamları yayınlıyor. Sen kaç senedir bu ETF leri biliyorsun? Ben 15 senedir SLV alıp satardım. Bu sene PSLV ye döndüm. Anlat bakalım senden öğrenelim bu emtia işlerini?

https://twitter.com/Sprott/status/13...597432837?s=20

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Bak senin yazdiklarina normalde kotu demiyoruz . Yalniz her gun gelip kiyamet senaryosu yazmanin anlami yok . ki koydugun
    linkler videolar . gumus veya benzeri bir emtiadan Makale yada Video yaratilip para kazanmak
    amaci ile yazilmis yada yapilmislar . yani bir cogunun amaci okuma yada izlemeden dolayi onlarin para kazanmasi
    Simdi mesela burda gel mesela PSLV icine eklenen miktari yaz dogru bir rakam olarak hepimiz tesekkur edelim

Yalniz pslv icine subat ayinda ornek 30m eklendi ise o yazilarda yada videoda bu rakamlar 200m olarak gosteriliyorsa sende bunu ekliyor bunu savunuyorsan Yanlis olan BU !!!
    gercek rakamlari gercek bilgileri yazan bir kisiye neden tepki gostereyim ?

2. Guzel sohbet var konuyu dagitmayalim
    yarismaninda mantigi ve dibi yok
    Borsa gecmisim Mantar li tahtalara dayanir
    FX de islem yaptigim zamanlarda dunyadaki firma sayisi 5 i gecmezdi
    ..... boyle siralar gideriz onemli olan yeni yada eski olmak degil
    Onemli olan bu surecte hasarsiz atlatip pastadan pay cikarmak

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Sprott zaten hergün aldığı rakamları yayınlıyor. Sen kaç senedir bu ETF leri biliyorsun? Ben 15 senedir SLV alıp satardım. Bu sene PSLV ye döndüm. Anlat bakalım senden öğrenelim bu emtia işlerini?

https://twitter.com/Sprott/status/13...597432837?s=20
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3. Yani. Sizden öğreneceğim çok şey olduğuna eminim. Biz daha yeni başladık emtia işine. Yazın grafik gönderin, tahminlerinizi paylaşın. Sizden faydalanalım.

Guzel sohbet var konuyu dagitmayalim
    yarismaninda mantigi ve dibi yok
    Borsa gecmisim Mantar li tahtalara dayanir
    FX de islem yaptigim zamanlarda dunyadaki firma sayisi 5 i gecmezdi
    ..... boyle siralar gideriz onemli olan yeni yada eski olmak degil
    Onemli olan bu surecte hasarsiz atlatip pastadan pay cikarmak

4. benim icin tek rakam var bu haftaki rakam yaklasik 27
    Gumus 27 uzerine atarsa 5 parca alis yapacagim diye soyledigimin 5 de 2 ini hemen alirim . 2 hafta 27 uzerinde kapanis
    yaparsa geriye kalanida alirim ve beklerim
    27 uzerine atmadigi her gun icimde 22.xx lere dogru bir geri cekilme beklentim olur ve 22.xx rakamlari gorurse 5 de 3 luk alimi burdan yaparim . 22.xx altinda haftalik kapanis yaparsa geriye kalan 2 birim icin beklerim altinda kapanis yapmaz ise o zaman
    ustteki rakam ne ise o rakamin uzerine attiginda geriye kalan 2 birimi alirim

Biraz karmasik oldu ama
     Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Yani. Sizden öğreneceğim çok şey olduğuna eminim. Biz daha yeni başladık emtia işine. Yazın grafik gönderin, tahminlerinizi paylaşın. Sizden faydalanalım.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

benim icin tek rakam var bu haftaki rakam yaklasik 27
    Gumus 27 uzerine atarsa 5 parca alis yapacagim diye soyledigimin 5 de 2 ini hemen alirim . 2 hafta 27 uzerinde kapanis
    yaparsa geriye kalanida alirim ve beklerim
    27 uzerine atmadigi her gun icimde 22.xx lere dogru bir geri cekilme beklentim olur ve 22.xx rakamlari gorurse 5 de 3 luk alimi burdan yaparim . 22.xx altinda haftalik kapanis yaparsa geriye kalan 2 birim icin beklerim altinda kapanis yapmaz ise o zaman
    ustteki rakam ne ise o rakamin uzerine attiginda geriye kalan 2 birimi alirim

Biraz karmasik oldu ama
    Teknikçilerin dünyasını hiç anlamamışımdır ))))))Zor valla bu kadar ince hesap,işe yarıyorsa çok iyi ,insanın elinde baya baya bir yatırım haritası olur.Benim ne inandığım ne anladığım bir konu değil.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •