Sayfa 113/1001 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213613 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 897 - 904 arası.

Konu: Viop XXXII

şu içki içerken devrilip pc'ye dökme olayı yüzünden, nerdeyse 10 gün bilgisayarsız kaldım. i7 işlemcili makine bir de, yenisini alsam 10 bin üstü, mecbur tamir bekledik. foruma yazamadık.
    öncelikle son pozumuz, iyileştirmeleri saymadan 155.650 short idi. Başlık kapanmadan tahsilat yaparız diyorduk, son anlarda çok yazıldı. bir de haber geldi çoştu ortalık neyse...
    mb başkanının görevden alınmasının elbette piyasaya eksi açılış getireceği görülüyor. Ama taban falan hikaye, 10 seneyi geçik vobda işlem yaparım, hiç taban görmedim ama tavana rastladım. hatta dolarda tavanı açıp x2 bizi bir silkeledikleri bile oldu.
    19 faiz var bu ülkede, rte akıllı adam, aldı mb başkanını, şimdi bizim saflar pazartesi sabahtan dolara zıplar, yabancı fonlar vs gelir misler gibi 7,50-8 arası artık fiyat neyse bozar doları, faize park eder. Bizimkiler uyanana kadar dolara bir boğarlar buraları, dolar bu faiz oranında 7.00 altına geldiğinde, bu amcamlar faizlerini de alıp dolarını geri alıp çeker gider.
    adam seçimlere oynuyor, asla borsayı aşağı sarldırtmaz. ha açsın 2-3bin eksi, bir 5-6 binde salsın, toparlar gider yine..bari biz de şu salak short pozdan kurtuluruz.
    klavyede u harfi çalışmıyormuş. biraz daha parça değişecek hay anasını ya...
    panik işlem yapmayın yeter.

2. Bir arkadas yazmış bunlar sermaye piyasalarında işlem yapmıyorsa diye.cumhurbaskani ne diyor.dinlemiyormusunuz artık eski Türkiye yok yeni Türkiye var.yigit bulut nerde?eski Türkiye de yabancı gelir borsada faizde dövizde bizi tokatlar giderdi 8-10 yılda bir.simdi yiğit yabanciyi tokatlayip gönderiyor.adamlar artık girmeye korkuyor.o yüzden borsa artık yigitin grubunun elinde çöküş uçuş beklemeyin.istikrarli çıkış bekleyin .ben tüm piyasalarda olduğunu dusunuyorum içerden ve önceden haber alarak.geleni tokatliyorlar.tabi katarlilarda şirketlerin çoğunu toplamış durumda.az yabancı kaldı onlarda atmış unutmuş hisseleri.arada yanilip geleni böyle haberlerle tokatlayip gönderiyorlar..
    Yabancı gelmez böyle piyasaya diyen arkadaşlar zaten istemiyor bunlar gelmesin katar bize yeter diyor.aslinda haklida ne zaman faydası olmuş bize borsaya gelen sıcak paranın he bizi tokatlayip gittiler.

Devlettin tokatçılığa başladığını söylemekte ayrı bi ruh hali
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,143
    Blog Entries
    1
    Binance usdt 7.46 hacim 0.45 milyar dolar.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5. Herkes fazla iyimser gibi...
    Benim tahminim 5-7% arası eksi açılış olması...
    Açık söylemem gerekirse daha fazlası bile normalde mümkün olurdu ama artık normal yok...
    Olanlara bakınca sevgili Jas ve Bear hocanın dedikler de neden olmasın diyorsun...
    Çünkü olmaz denilenler maalesef...
    Umarım sizin dediğiniz olur çünkü benim elim spot-vadeli full hisse ama aklım çok ucuz kurtulamayacağımızı söylüyor...
    İyi Pazarlar herkese...

6. Mecliste yeryatağı serip yatan HDP milletvekili Ö.Faruk GERGERLİOĞLU sabah saat 0600 sularında gö.altına alındı...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Mecliste yeryatağı serip yatan HDP milletvekili Ö.Faruk GERGERLİOĞLU sabah saat 0600 sularında gö.altına alındı...
    Hükümetin İnsan Hakları Eylem Planı hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan,
    Eylem Planımızın nihai amacı, yeni ve sivil bir anayasadır dedi.

8. spot açılış için söylüyorum çok yüksek eksi açmaz -2 civarı ama sonra -5 e gideblir mi olabilir,göreceğiz bilmek zor ...........vadeli ayrı bir dünya zaten aslında mb başkanının aksiyonunu görmeden bu kadar sert açmazdı ama dedikodular kötü...........ytd

Sayfa 113/1001 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •