Sayfa 178/1001 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Vatandaşa yardım paketi veya varlık alımı kararı olmadan bu hareket olduysa yazıklar olsun. Dayı iki kere iki dört..

Neyse onu bunu boşverin de işimize bakalım dövizin artışı hangi hisselere yarar, belki ordan kurtarırız
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

3. Ya birazda biz istiyoruz sanki borsanın taban yapmasını.Neler oldu ,ne yanlışlar yapıldı .Bu ******** yabamncılar ,bademlerle el ele verip görmemezlige geldiler.biz solcuları soydular ,şort yaptık üsten açtılar.Burhan Kuzu ,Avrupa Birliği ilerleme raporunda çok eleştri var diye canlı yayında yaktı,Avrupa birliğine ana,avrat düz gitti.ONLARI TAKMADILAR DA BUNU TAKIYORLAR.sabaha hiç bişey kalmaz.Şimdi AKP li biri çıkar yabancılara ,ana avrat düz gider hepsi tıpış ,tıpış başta MERKEL hizaya gelir sakin olun.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Blombergde 14 kuruş saldı
    8.2557'den 8.2550 sqldı başgan🥳

Alıntı Originally Posted by ExtentioN Yazıyı Oku
    Vatandaşa yardım paketi veya varlık alımı kararı olmadan bu hareket olduysa yazıklar olsun. Dayı iki kere iki dört..
    Vatandaşa yardım paketi mi iban vermeseler bari
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

6.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Neyse onu bunu boşverin de işimize bakalım dövizin artışı hangi hisselere yarar, belki ordan kurtarırız
    esen naten...dolarla alım garantisi var..

7.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Kasa dolar dolu olsada hepsi düşer,algyo kasa dolar dolu bak en önce o düşer...

8. Sakin olun gençler, sabaha daha çok var. Enseyi karartmayin hemen.
    Borsa açılışı için dolara bakmayın, borsa bir şekilde dik tutuluyor ve tutulmaya çalışılacaktır...

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 178/1001 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •