Sayfa 284/1044 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Neyse biz işimize bakalım

Sayın TA dalga geçmiyorum samimiyim mavi osilator nasıl gerçekten çalıştığına inanıyormusunuz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Kompozisyonda kaldın abi

Altlardaki alislar senin olması hiç mühim değil paramız olsa bizde alırdık

Tarafa gelince bu çok çok çok saçma olmuş hiç yakıştıramadım

Neyin tarafı basiretsiz çapsız yönetimlerin mi burdan doğal olarak nemalanmaya çalışanlarin mi

Hayat kısa taraf olmak için
    Kahvaltım devam ediyorda kısa yazmak zorundaydım. daha Balkon keyfi yapacağım..

Sevgili nilkiz ben senin üzerinden anlatıyorum. yaşanılanlar ı ve yaşayacaklarımızı sen değilsin konu. Bireysel olarak sen değilsin.. Düşünce yapısı..Abi Ben anlatamıyorum ....
    Aklınızı bir an için öğrendiğiniz tüm bilgilerden arındırıp bir bebek sadeliği ile mantık kurarsanız herşey apaçık ortada..
    daha nasıl anlatayım bilmiyorum
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

3. Zor bir gün yaşıyoruz piyasa bizim direncimizi kırdı bari biz birbirimizi kırmayalım.

2 aydır benim için endeks bir anlam ifade etmiyor demiştim portföyü ne yapsam koruyamıyordum bugün stres komple boşaldı taban yapmayan hisse kalmadı sanırım, inşallah en kötüsü bugün geride kalır,

Portföy kabaca %20 eridi son 2 ayda, 2020 Mart ayındaki kaybım yaklaşık %60 olmuştu ama sonra çok iyi toparlamıştık malum bu defada öyle olsun diye umut ediyorum
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Sana, daha doğrusu düşünce ve fikir dünyasına anlatıyorum bak. herşey göründüğü gibi değil. Matematik var. Yani nasıl anlatayım bak şimdi.
    ..
    7.00 kademesinde aldığın 846 adet lotu 7.02 kademesine 813 lot sattığında sen aslında 33 adet alıyorsun. teknik olarak senin aldığın adet 33 tane olmasına rağmen senin alış fiyatın 7.00 değil mi?
    Oysa öyle değil,
    sen 33 adeti kendi paranla 6.68 tl ye almış oluyorsun. otur ve tek tek banka komisyonu onbinde 4 olarak al ve hesapla..
    Ve bu düzenin senin kazanman için kurulmadığını aslında senin sanal bir şeyin peşinde olduğunu anlatmaya çalışıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Tüm durumu komple değerlenfirfiğim zaman ortaya çıkan manzara şu:

- Türkiye düğmeye bastı, köprüleri yıktı ve açıkça mücadelesini ortaya koydu...

Tarih çok enteresan: 21 Mart

Ergenekondan çıkış da aynı tarihdi. Buradaki mesaj bu olsa gerek.

Artık eski Türkiye bitmiştir. Yeni bir başlangıç yapılmıştır.

Allah muvaffak kılsın inşaAllah...
    Hocam bu dediğiniz 1000 yıl öncesine kadar geçerliydi. Ordusu, kılıcı, kalkanı güçlü olan dünyaya hükmederdi.
    Artık devir değişti, parası olan dünyaya hükmediyor.
    Eger dediginiz gibi bir durum varsa, acıklamasi ancak şöyle olur;
    Ayrani yok içmeye, atla gider Ergenekon'a

Sistemin ne olduğunu biliyoruz ona göre kendimizi donatmaya çalışıyoruz 50 yaşından sonra eğleniyoruz millet sudoku çözüyor yazdım

Burada önemli olan otekilestirmek taraf çok tehlikeli bir kelime hele 15 temmuz falan yazarak burada ben memurum buralar okunuyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Aklı selim olan spekülatör bu durumlarda tahtanın tabanına alışlar yazar. tahtanın dik durması için. Algoritmaların tetiklenmesi alıma geçmeleri için. Bu bir savaş taktiğidir. Bu bir savaştır. Yöntemleri bilirseniz korkmazsınız. Bir siperde en tehlikeli şey. ne yapacağını bilemeyen askerdir. Çünkü düşmanın atacağı mermi yerine siperde ne yapacağını bilemeyen eli kolu birbirine dolanan asker daha tehlikelidir. Kiminle ne için savaştığınızı bilirseniz.
    Ne demek istediklerimi anlayabiliyor musunuz.. Bir zaman sonra grafiklere bakıp vay anasını bak gap dolmuş ya da vay anasını bak buraya kadar düşmüş demektense bu ana tanıklık etmek bambaşka bir duygudur...
    Söyleyeceklerimde bu kadar....

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    yanlar için konuşuyorsak evet çok kötü. Ama gerçek borsa için konuşuyorsak. Gerçek borsanın dibi burası ve asıl yükseliş yeni başlayacak....
    Bu yazdığımda birçok kimseye ters gelecek. Zaten meselede burada yatıyor. Sizin böyle düşünmenizi istiyorlar . benim anlatmak istediğim şey de tam olarak bu.
    ben balkonda ciuara içiyorum.

Haklısın abi, kesinlikle pazartesi günü yapılacak yada atılacak her adım beyhude.. Dün İSCTR ve OYAKC tahtasında gördüm. Adamlar aleni olarak tecavüz ediyorlardı. Yani tabiri mi hoşgörün ama ettiler. Nasıl mı? Abi koskoca OYAKC tahtasında işlem yapılan kademedeki lot adedi 500 e kadar düşmüştü. Mümkün mü bu yahu. Bir ara elim gitti "SAT" a .. sonra düşündüm. tersine emir verdim VE ALDIM. inanır mısın abi. Benim aldığım kademeye bir daha mal düşmedi.
    Bir sistemi olan böyle siperdeki asker gibi hareket etmez bir sistemi olan tabana alış yaz yarında tabana alış yazarım diye sistemi olmaz bir sistemi olan böyle zarar yazmaz bizim yok ama burada tabana alış yazıyorum diye öğüt verilmez

Sayfa 284/1044 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •