Sayfa 496/1002 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,961 - 3,968 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-3

SPK bugunku olaydan sonra bıraz kafası calısıyorsa veya baskalarına peskes cekmıyorsa halka arzda orantısal dagıtım sıstemını bır daha uygulamaz.
    Dıyeceksınızkı neden
    Bugun dusmeyen hatta tavan yap tek hısse TRILC sebıde basıt. Halka arzda orantısal dagıtım oldugu ıcın bu hıssenın cogu hatta nerdeyse hepsi buyuk yatırımcılarda o yuzden panık yapıp satmadıkları gıbı bır tavan daha oturtular.Eger bu hısse esıt dagıtılsaydı bugun taban oldugu gıbı bu kadar tavan serısıde yapamazdı.

3.  Alıntı Originally Posted by fenerLEE Yazıyı Oku
    şey var üstat bir de...

Levent Yüksel bugünün bir de, yarınları var... mutluyduk belki, bugüne kadar...

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hepimize vebam hepimize
    Üstadım uzun zamandır katılamıyorum kusura bakmayın işlerin yoğunluğundan hepinizi çok özledim.

5.  Alıntı Originally Posted by Lullabyman Yazıyı Oku
    ister misiniz bu danısıklı çöküşün sebebi büyük satışlarla 10 yıllık tahvillerden kopacak bir sürü yatırımcının iştahını kabartıp biste cekmek olsun. bu nokta da ilginç olan böyle bir çöküşe karşı yetkin insanların sessiz ve sakin kalması ki birileri tarafından iyi organize edilmiş belli ki. ikinci olarak zaten 1582 direncini yerli yatırımcıyla kıramıyoruz. ralli için ya o direnci yerli yatırımcıyla kırabilmemiz lazımdı ya da sağlam bir düzeltme, ki yabancı koşarak gelsin. umarım daha fazla düşmez ve hakkımızda hayırlısı olur ytd.
    Çelik Çomak üstadın forumuna biri yazmış. Olur mu olur.

Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Üstadım uzun zamandır katılamıyorum kusura bakmayın işlerin yoğunluğundan hepinizi çok özledim.
    Vebam bizde seni ozledik
    Neler var elinde

Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    Çelik Çomak üstadın forumuna biri yazmış. Olur mu olur.
    Twitera bir bak ustadim
    Ankara kusu ne yazmis

8. Arkadaş dünyaya rezil olduk.
    Tek bir günde,
    Borsası -10 düşen
    Parası -10 değer kaybeden bir ülke görünüme girdik.

Sayfa 496/1002 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •