Sayfa 482/602 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 3,849 - 3,856 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by Lullabyman Yazıyı Oku
    ister misiniz bu danısıklı çöküşün sebebi büyük satışlarla 10 yıllık tahvillerden kopacak bir sürü yatırımcının iştahını kabartıp biste cekmek olsun. bu nokta da ilginç olan böyle bir çöküşe karşı yetkin insanların sessiz ve sakin kalması ki birileri tarafından iyi organize edilmiş belli ki. ikinci olarak zaten 1582 direncini yerli yatırımcıyla kıramıyoruz. ralli için ya o direnci yerli yatırımcıyla kırabilmemiz lazımdı ya da sağlam bir düzeltme, ki yabancı koşarak gelsin. umarım daha fazla düşmez ve hakkımızda hayırlısı olur ytd.
    Olabilir üstad tebrikler 😉😉
    asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir

2. Adem Ayan hocamızın bir sözüyle bugünü bitirelim.

Bugün de borsa tarihine geçti...Geçmişi yad ederken bugünkü düşüşü de anlatacağız:
    ''Oho...Siz hiç Kchol , Asels, Garan , Eregl , Sise, Tüpraş'ın aynı anda taban olduğunu gördünüz mü ? '' diyeceğiz;
    ''bakın biz bu günleri de gördük .''diyeceğiz.

3.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    Çelik Hocam gel 1215-1250 arasında anlaşalım 1200 altına da kısa süreli bir iğne atalım oradan çok sert yukarı vuralım sonra 1800 diyelim Ama henüz değil bu yazdığımın daha zamanı var...YTD...Herkese iyi haftalar dilerim...
    Ayın 1 inde attığımız şu mesajımızı da yukarı alalım ve 1200 altında 1155 den döneriz diyelim normalde 1225 in kırılmaması lazım ama ben 1155 diyerek sallıyorum sonra hedefimiz 1800 YTD...

4.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    Ayın 1 inde attığımız şu mesajımızı da yukarı alalım ve 1200 altında 1155 den döneriz diyelim normalde 1225 in kırılmaması lazım ama ben 1155 diyerek sallıyorum sonra hedefimiz 1800 YTD...
    İnşallah öyle olmaz da buradan döneriz ama olursa da tebrik ederim kardeşim seni.Lullabyman arkadaşımın dedigi de mantıklı geliyor ,ülkemiz adına bizim adımıza hakkımızda hayırlısı olsun diyeyim

5. [QUOTE=kartal975;5251735]Ayın 1 inde attığımız şu mesajımızı da yukarı alalım ve 1200 altında 1155 den döneriz diyelim normalde 1225 in kırılmaması lazım ama ben 1155 diyerek sallıyorum sonra hedefimiz 1800 YTD...
    Bilgi tecrübe öngörülerinizi paylaştığınız için Teşekkürler. Bilgi su gibi akar herkes nasibi kadar doldurur bakracını. Yazdıklarınızı dikkate alıyorum ama nasipten ötesi olmuyor sonuçta.

6.  Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    Olabilir üstad tebrikler ����
    estagfurullah ben yolun çok başındayım daha 8-9 ay oldu borsayla tanışalı buradaki üstadlar belli

7.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Adem Ayan hocamızın bir sözüyle bugünü bitirelim.

Bugün de borsa tarihine geçti...Geçmişi yad ederken bugünkü düşüşü de anlatacağız:
    ''Oho...Siz hiç Kchol , Asels, Garan , Eregl , Sise, Tüpraş'ın aynı anda taban olduğunu gördünüz mü ? '' diyeceğiz;
    ''bakın biz bu günleri de gördük .''diyeceğiz.
    Anayasa kitapçığı fırlatma olayı borsa nın en kötü günüdür bence. Devamındaki günlerde de hiç iyi gelişmeler olmamıştı. Ama bugünkü de neredeyse tüm hisselerin taban olduğu bir gün olarak tarihe geçti tabi..

8.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Anayasa kitapçığı fırlatma olayı borsa nın en kötü günüdür bence. Devamındaki günlerde de hiç iyi gelişmeler olmamıştı. Ama bugünkü de neredeyse tüm hisselerin taban olduğu bir gün olarak tarihe geçti tabi..
    Borsa o gün yüzde 14,6 düştü..
    Genel olarak ta 20 bin puanlardan bir kaç ayda 7 bin puana kadar düşmüştü borsa. Repo faizi o gün yüzde 760 olmuştu. Sonucunda 19 banka batmıştı ki bunların bir kısmı borsada idi..
    Borsada çok güçlü denen bazı şirketler batmıştı..
    Kemal Derviş in acı reçetesini uygulayarak krizden bir kaç yılda çıkılmıştı..
    Hatırlatayım dedim...
    Bugünkü onlardan farklı ve inşallah çözümü daha kısa sürede olabilecek bir sorun diye düşünüyorum...

Sayfa 482/602 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •