Sayfa 327/1001 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: Viop XXXII

1. desen ki şu kararı aldık dayi..

dayi ortada bişey yok.. faiz halen 19... bir karar da yok.. yol haritası yok..

he belki birileri biliyor desennn o ayrı...

velhasılı çok suni....

millet iş para güzellik iyilik bekliyor... bu ne yav...akıl alır gibi değil dayi...

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Git şimdi bi deniz hocayı baştan bi oku neler demiş başkan

Ha sen okudun da gene 60 lik oldun dersen de haklısın bizi de daytrade yaktı, eğitim zayiatı olduk buna şükür diyorum ben kaçtıktan sonra olanlara baktıkça...

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    dayı deniz hocayla bişeyle işim yok. bak burası çok temiz ralli yapar. tüm shortcuları batırır.. grafikler çok iyi... dalgayı izliyoruz.. ağzımız açık...

3. Nazar değmesi , çöp kırmak lazım , ilk defa fazla geç kalmadan bi tedbir aldılar açığa satış yukarı , buyur burdan yak yersen

merdivenleri yukarı çıkacaksın bugün ;

https://giphy.com/gifs/102lrc4H7AKsso
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

4. 1 extension tüm elliot camiası a b c tepesi olarak işaretlediği yer 137.000... dayı orada tüm hepsi corta binmişti 159 geldi.. dayı 137.000 + - çok önemli.

buradan bir ralli zirve kırdırır umudum var.. hocalarla bu iş olmaz aklınızı alırlar.

karambole poz açmayın......

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Dün sağlamcılar,
    ARCLIK,SASA,CCOLA...
    Bugün dipten fırlama..GUBRF,FROTO,KOZAL?

Dün tabandaki 3 milyar TL satış kademeli yedirilirse, zarar aylarca telafi edilmez..

Kurtulamazsın, Roger GARAUDY,
    Endülüs Müslümanları , kitabında
    anlattığı müslüman bilim insanları ve Kitabı Tefsir edenlerin ,endülüsü terk ettiklerini yazar.
    Asıl sorunun ,YOBAZ ve CAHİL müslümanların eline geçmiş yönetimden ve zulümlerinden bahseder...
    Bugün bu kitapları yayınlayıp,tercüme edenler aynı zihniyetteki yobaz islamcıları
    destekliyor.. Tarihten ders almıyor,dönüyor dolaşıyor, cahillik yobazlık galip geliyor..

yönetim bu soytarıya daha ne kadar izin verecek

bu zihniyet yüzünden reis hep kazanacaktır

ayrıca senden daha yobazı yok..................

6.  Alıntı Originally Posted by ExtentioN Yazıyı Oku
    desen ki şu kararı aldık dayi..

dayi ortada bişey yok.. faiz halen 19... bir karar da yok.. yol haritası yok..

he belki birileri biliyor desennn o ayrı...

velhasılı çok suni....

millet iş para güzellik iyilik bekliyor... bu ne yav...akıl alır gibi değil dayi...
    Caho nun dediğine inanmak istemiyorum ama sanırım işi gücü bırakıp tamamen piyasa işine girmişler. Yoksa durduk yere Biden-Putin polemiğine giriş, İst. Sozlşmesi iptali, Gezi Parkı devri, yetmez gibi üstüne MB azli. Bu kadar gelişmeden sonra ne düşünülebilir ki?

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    YANDAŞ ve ,YOBAZ ve AKP'liler mümkünse uzak dursun bu forumdan.... bi sk.rn gidin ltfn!

işte bu yüzden reis hep kazanacaktır dememin sebebi bu

bu zihniyet iktidar olsa bi düşünün forumdan bile kovuyor

.................

8. burada ralli olabilir halen ihtimal var sakın karambole poz açmayın..

bilmediğiniz işi yapmayın..

he 1 tepesini aşşa kırarsa çok farklı şeyler olabilir..

dayı KARAMBOLE POZ SAKIN ALMAYIN !!!

burası yükselmez diyede poz almayın şuan tam MARKET TURNOVER noktasında...

hocaları okuyup gaza gelmeyin hayatınız kayar....

Sayfa 327/1001 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •