Sayfa 287/1044 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Şimdi basit bir soru sorayım sana beyaz atlım...
    Böyle bir günde satılmayacağını bile bile tabana dünya kadar mal yazmak hangi gerizekalının işidir. yada kime, veya hangi akla hizmet etmektir. Eğer elinde tuttuğun şirketin verilerine güveniyorsan. Tahtada bir savaşın olduğunu göre göre oraya tabana o kadar malı satışa yazmak ne demektir...Sonuçta fırtına dindikten sonra, geminin limana yanaşacağını biliyorsan, o geminin yanaşacağı limanı yakmanın ne manası var. TV leri aç bak Bloomberg te bir aklı evvel çıkmış bu türden satışlar 2 gün sürer diyor. LA salak bizde biliyoruz. Ama bunu bilmeyen gerizekalıyı neden tetikliyorsunda sattırıyorsun. Bırak senin sattığın yeri zaten alıyor adam. neden önüne mal yazıyorsunda tahtanın kalkmasına engel oluyorsun. Şimdi satıp kredi kartı mı ödeyeceksin. Bırak ortalık sakinleşsin 3 gün sonra sat. demek istiyorum......

gerçi ben affımı talep etmiştim. ama olsun.

20-03-2020 tarihindeki borsanın dibine bak. şimdi olduğumuz yere bak.
    Burda da bir aklı evvel çıkıp ama Asya borsalarında dolar/tl şöyle olmuştu demesin.

Bugün Türkiye yi ilgilendiren ekonomik veya siyasi veyahut yerel ya da global bir kriz yok. Bir memurun, Personelin adı değiştirildi hepsi o

-------------------------------

2.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Kavga nerede beyaz atlı kavga yok düşünce farkları var

Bir memur değil bir politikadır değişen cokomelli politikalara geri dönüş maaşını dolarlami alıyorsun politikasına geri dönüş mü var korkusudur bu

Hukuk yok eğitim yok bugün kampüse cami yaptıran rektörün haberi vardı siz burada İst kan. Yapılacak diye seviniyorsunuz torunlariniz o kanalı ödeyecek neyse ben dizime geri döneyim
    Siz de atanmışların kendi kararlarını vererek çalıştıklarını, kurumlarında özerk olduklarını düşünenlerdensiniz, görünen o

Atanmışlar bağımsız değildirler MIŞ gibi yaparlar!
    seçimden seçime sandıkta halka seçilmiş olan HESAP veriyor atananlar değil
    bizim dükkanda söylemiştim komşulara da söyleyeyim
    Reis bir de yüksek faizi denedi, baktı değişecek bi şey yok bildiği yola geri dönerken maşayı değişti hepsi o kadar.

3.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Siz de atanmışların kendi kararlarını vererek çalıştıklarını, kurumlarında özerk olduklarını düşünenlerdensiniz, görünen o

Atanmışlar bağımsız değildirler MIŞ gibi yaparlar!
    seçimden seçime sandıkta halka seçilmiş olan HESAP veriyor atananlar değil
    bizim dükkanda söylemiştim komşulara da söyleyeyim
    Reis bir de yüksek faizi denedi, baktı değişecek bi şey yok bildiği yola geri dönerken maşayı değişti hepsi o kadar.
    Sanki sandık zamanı geldiğinde
    eyyyyyyy vatandaş benim atadığım merkez bankası başkanı işini beceremedi diyecek
    demezler mi adama becerebilecek olanı atasaydın, biz seni neden seçtik.

Einstein ın sözü varya onun gibi)
    Hukuk,adalet,ilim,bilim,üretimden uzaklaşarak hiçbirşey olmaz.
    Ha olanlarıda yok etmek ayrı amaçlara hizmettir.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P

5. Sevgili hukukcu kardeşim
    Siz en az ülkenin yarısının yok sayıldığı tüm haklarından mahrum bırakıldığı Türkiyeyi bilir misiniz?
    hani inançları gereği saçlarını örttükleri için okullara sokulmayan tüm kamusal haklardan mahrum bırakılanlardan bahsediyorum
    onlarla ilişikleri olanlarında mahrum bırakıldığı bi ülke vardı ya.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    sistem garanın üzerine kurulmuş
    bist derhal garanı oyundan gecici süre3-5 gün
    çıkarmalı bence
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    sistem garanın üzerine kurulmuş
    bist derhal garanı oyundan gecici süre3-5 gün
    çıkarmalı bence
    Yabanci kol bacak ne ararsan kesip çıkıyor borsadan aynı şekilde tahvilden de , hisse bazında garanti örnek .. Faiz arttırdı diye görevden MB başkanı alındı ama bu gerginlik sebebiyle 10 yıllık tahvil faizi 14 den 19’a çıktı .. Birde dolar gitmesin diye TL ‘yi kısıyoruz , Londra’da swap faizi 400lere gelmiş , TL bulmakta zorlanan yabancı borsada hisse satarak TL’ye erişim sağlama yolunu tercih edecektir / ediyor .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Hayırlı sabahlar hayırlı gunler

Sayfa 287/1044 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •