Sayfa 464/1000 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Öyle bir şey olacak sanırım. Damat ben gidersem sende gidersin dedi sanırım.Gözükara bir insandır instadan istifa etti adam.

Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Bunun faizle falan alakası yok bu Berat Albayrak’ın ayak sesleri.
    Babası güzelleme yapıyordu...Ama en prestijli koltukta oturan adamı 3-5 ay sonra görevden alırsan kime ve neye göre sermaye yatırım yapacak...Adam doları frenlemiş enflasyonda yoluna girecekken yapıln bu davranış hiç şık değil zaten piyasada tepkisiyle öyle diyor....Bütün kağıtların taban yaptığı borsaya kim neden yatırım yapsın....

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Mobilya sektöründe sünger, cam, MDF gibi ürünlerde hammadde sıkıntısı nedeniyle mobilya fiyatlarının en az % 25 artması bekleniyormuş. Ayrıca tedarik sıkıntısı varmış. Tedarik sıkıntısı devam ederse üretim durabilirmiş.
    aynısını bana istikbalde söylediler %20 zam gelecek dediler satmak için söylüyonuz dedim yemin etti
    bir halt olacağı yok.

4. Yapmazsa yapmasın diyor. Adamlar tl krediler ucuz olsun millet alsın, harcasın, yatırım yapsın. Yüksek kurlar ihracat artsın ve halk karın tokluğuna çalışsın diyor. Ama ben böyle başaralı bir ekonomik program pek işitmedim. Yabancıların adı şimdi sıcak para ve tü kaka.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    aynısını bana istikbalde söylediler %20 zam gelecek dediler satmak için söylüyonuz dedim yemin etti
    Mobilya imalatçıları Derneği Başkanı söyledi bunları.
    Yurtdışında sünger gibi ürünlerin üretimi covid nedeniyle düşmüş.
    Hükümetten acil önlem istedi. Gümrük vergisi indirimi gibi.

6. Eskiden mobilya mı vardı?Divan neyinize yetmiyor ki.

Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Eskiden mobilya mı vardı?Divan neyinize yetmiyor ki.
    ama bu hükümet buzdolabından sonra mobilyayada alıştırdı bizi
    bir halt olacağı yok.

Yiğit Bulut: serbest piyasa koşullarından taviz verilmeyecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 464/1000 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •