Sayfa 706/1040 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 8319 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1. Dün verdim linkini ben de ya bu başlıkta ya öbüründe.

1 kiloyu 1000 dolara satıyorlar dışarıda.

Buradan dışarıya da çok satılıyor benim gördüğüm altın gümüş. Malezya'dan falan alan çok var Nadir'in gümüş barlarını.

2. Devletin 1 gram bile gümüş bar satmaması lazım yurtdışına. İleride robot, elektrikli araba, güneş enerjisi yapmak istersin de gümüşü bulamazsın yapamazsın.

TMCB nin en az 1-2 milyarlık fiziki gümüş biriktirmesi lazım acilen. Devletin uyanması lazım.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Dün verdim linkini ben de ya bu başlıkta ya öbüründe.

1 kiloyu 1000 dolara satıyorlar dışarıda.

Buradan dışarıya da çok satılıyor benim gördüğüm altın gümüş. Malezya'dan falan alan çok var Nadir'in gümüş barlarını.

3. Bu akşam kendi yaptığım telefon ve tablet (ios ve android) batarya tüketim testlerinde, internette birebir aynı sayfaları izlerken Brave kullandığımda Google Chrome dan yarı yarıya daha az pil tükettiğini gözlemledim.

Google Chrome habire arkadan çaktırmadan veri toplayayım derken telefon tablet bataryasının da damına koyuyormuş anlaşılan. Ne ahlaksızlık.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Boşuna size Brave veya DuckDuckGo kullanın dememişim. Abdala malum olurmuş. :-)

Bugün Google Chrome un kullanıcılardan ne kadar bilgi topladığı ifşa olmuş. Hala Google Chrome kullanıyorsanız, dikkatli olun derim. Her türlü bilginiz toplanıyor demektir. Çok önemli bir konu.

Özellikle şirketklerde Google Chrome kullanılıyorsa KEVGİR hatta FOLLOŞ olmuşsunuz demektir!!!!

Google Reveals What Personal Data Chrome and Its Apps Collect On You
    https://thehackernews.com/2021/03/go...onal-data.html

Hatta Google o kadar haysiyetsiz terbiyesiz davramış ki Incognito modunda yani full Özel Gizli modda bile sizden tonla veri toplamış. Ayıp yani. Dava açılmış.

Google collects data in incognito mode, consumers allege in lawsuit
    https://www.msn.com/en-in/news/world...it/ar-BB1ezAvJ

4. DolarTL de hedef 7.45 olabilir mi? Oradan sonra ne olur?

5.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    DolarTL de hedef 7.45 olabilir mi? Oradan sonra ne olur?

AK PARTİ 7. OLAĞAN KONGRESİ NE ZAMAN?

7. Olağan Büyük Kongre 24 Mart Çarşamba günü

Kongreye 8 lira dolarla gidilmez, yoksa dolardan başka kimse olmaz kongrede

6. 7.70 ten tepki veriyor.. kırarsa ortam değişebilir

7. Robert Kiyosaki bu ne amk fiziki gümüş bulamıyoruz, sanalda fiyat artmıyor, şortunuzu zükeceğiz diyor.

Price of silver going down. Demand going up. Cannot get silver from dealers. Corruption and manipulation in silver market. When silver manipulation fails all hell will break lose. Biden incompetent. Buy Bitcoin and gold before silver fails.

https://twitter.com/theRealKiyosaki/...810870273?s=20

Sayfa 706/1040 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •