Sayfa 422/1001 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522922 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Katılıyorum. Satış tarzı çok yanlış. Garanti 7 lerden filan alıcı bulamayacak, taban olacak hisse mi. Sen tabana tek seferde 130M blok satış koyarsan olacağı bu. Amaç satıp çıkmak olsa, bunun yolu belli. Yedire yedire satarsın, hem de malın tabandan değil, çok daha yukarılardan gider. Kim karşılıyorsa helal olsun, bunların malını tabandan alsınlar. Bir kuruş fazla vermesinler. Yarın da mallarını 6.48 den versinler, ertesi gün de 5.85 den verip basıp gitsinler. Hükümetin yabancıya kazık attığına katılıyorum, büyük kazık attılar hem de ama yine de şu yapılcak iş değil. Böle bir satış tarzı, şekli yok.
    kimse keyfinden çift taban yemiş garan hissesini hala tabandan satmaya çalışmaz... sadece vadeli piyasalarda değil spotta da kaldıraçlı ve kredili pozisyonlar var, sen MC yediğinden ertesi gün aracı kurum nasıl ya para ekle ya da pozisyonunu kapatırım diyorsa burda da adam pozisyon kapatmak zorunda kalıyor ekleyecek para yoksa...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Babacım birşey sorduk atladın araya girdin onda da saçma sapan birşeyler geveliyorsun. En sevmediğim işler... Geveleyecek, bıdı bıdı yapacaksan hiç konuşma daha iyi değil mi?
    Ne oldu sen kafana göre atlıyorsun ya herşeye .
    Önce kendine soracaksın , sonra buradakilere sorarsın neden atlıyorsun diye.

3. Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ·
    7s

Rusya devletine bağlı medya
    Macron: Türkiye'nin Fransa seçimlerine müdahale etmesinden endişe duyuyorum https://sptnkne.ws/FGTQ

Ulen bu dünya ne kadar bozuldu .

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ·
    7s

Rusya devletine bağlı medya
    Macron: Türkiye'nin Fransa seçimlerine müdahale etmesinden endişe duyuyorum https://sptnkne.ws/FGTQ

Ulen bu dünya ne kadar bozuldu .
    Zepevenk diyemiyorki Fransanın anasını ağlattım, seçimi kaybedeceğim kesin.

En az %1 eksi olmalıydı Viop , inanılmaz bir açılış helal olsun...

6. Bankalar faiz oranlarını güncellemeye başladı %19.5 veren banka var ki paraya gore üstünü alan da vardır simdi parasini dolara yatıran biri 8 tl olan dolari bir sene sonra 9.20 olurmu diye düşünsün olur mu tabiki de olur bir günde bile olabilir burası Türkiye.ytd

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    ...burda da adam pozisyon kapatmak zorunda kalıyor ekleyecek para yoksa...
    Para bolluğunda söz konusu fonlar "ekleyecek para" bulmakta zorlanmaz. Sorun, geçtiğimiz hafta sonu yaşananlardan sonra yeni para eklemek yerine var olanı fiyat gözetmeksizin çıkartmayı tercih etmeleri.
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

8. viop artıya geçti
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Sayfa 422/1001 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •