Sayfa 462/772 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562 ... SonSon
Arama sonucu : 6176 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: VESTL - Vestel

1.  Alıntı Originally Posted by berkayc Yazıyı Oku
    Vestel suudlara siha satack mı diyor burda?

https://www.c4defence.com/suudi-arab...-turk-ihalari/
    İnsansız hava araçları için Suudi firmaya önemli ekipmanlar , bı kaç tanede İHA satilacakmış.

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Patronda, ceo da tam bir kurt. Sisli havada nasıl av olunmayacagını iyi biliyorlar. Yattırımcısına böyle bir piyasada zarar ettirmediler aalkışlar vestele.. Fragmanı uzun sürer , filmi gişe rekorları kırar.
     Alıntı Originally Posted by apa Yazıyı Oku
    Bu kadar yüksek oranda temettü vermesi herkesin kafasını karıştırmıştı. Böylesi politik bir gündemde piyasa değerini korumak adına alınmış bir karar sanki , yakın zamanda bedelsiz haberi de düşerse şaşırmamak lazım.

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Ama bu kadara da olmaz
    Kaptırdım dün ((( ah ah. TEBRİKLER

4. Yuzde 900 bedelsiz sermaye artimi haberi gelirse sasirmam. Suan elimde yok biraz daha gerilerse dusunuyorum. Bakalim nasip kismet. Aciklanirsa eger kulagimi cinlatirsiniz.

5. Kısa zamanda diğer şirketimden çok daha fazla primlendiği ve orada daha yüksek potansiyel gördüğüm için ben biraz önce ayrıldım kalan tüm arkadaşlara bol kazançlar dilerim, tekrar görüşmek dileği ile..
    Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
     Alıntı Originally Posted by hakkıakgün Yazıyı Oku
    Kısa zamanda diğer şirketimden çok daha fazla primlendiği ve orada daha yüksek potansiyel gördüğüm için ben biraz önce ayrıldım kalan tüm arkadaşlara bol kazançlar dilerim, tekrar görüşmek dileği ile..
    vestel de tarihi zirve geçilirken alıcılar çok güçlendi. orta ve uzun vadeli alım uyarısı geldi..
    not: ben vestel beyaz da var..
    https://hizliresim.com/tqHqJK
    Grafik Yorumcusu

7.  Alıntı Originally Posted by hakkıakgün Yazıyı Oku
    Kısa zamanda diğer şirketimden çok daha fazla primlendiği ve orada daha yüksek potansiyel gördüğüm için ben biraz önce ayrıldım kalan tüm arkadaşlara bol kazançlar dilerim, tekrar görüşmek dileği ile..
    Abi bence erken ayrıldın gibi.

Temettüyü gelenek haline getirir önümüzdeki yıllarda kârını korur ise 15 fk ya kadar çıkar gibi.

Tabii öbür yandan ismen de guzel düştü.

Fazladan param olsa hiç düşünmem bende alırdım ama yok. Şuan alınabilecek kagitlar vesbe,ismen, arcelik falan.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

8. Şu anki fiyat ile bile temettü verimi %20 üzerinde. Fk sı zaten 6 küsür bankalardan sonra en ucuz şirketlerden. Nikel kobalt gelecekte elektrikli araç bataryalarında çok önemli olacak. İnşallah en kısa zamanda elektrikli araç batarya yatırımı hayata geçirilir. Son zamanda iha haberleri çıkmaya başladı bu tarafta katkı yapmaya başlayabilir. Ytd

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 462/772 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •