Kısa zamanda diğer şirketimden çok daha fazla primlendiği ve orada daha yüksek potansiyel gördüğüm için ben biraz önce ayrıldım kalan tüm arkadaşlara bol kazançlar dilerim, tekrar görüşmek dileği ile..![]()
Kısa zamanda diğer şirketimden çok daha fazla primlendiği ve orada daha yüksek potansiyel gördüğüm için ben biraz önce ayrıldım kalan tüm arkadaşlara bol kazançlar dilerim, tekrar görüşmek dileği ile..![]()
Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.
vestel de tarihi zirve geçilirken alıcılar çok güçlendi. orta ve uzun vadeli alım uyarısı geldi..
not: ben vestel beyaz da var..
https://hizliresim.com/tqHqJK
Grafik Yorumcusu
Sn tokkan,
Sizinle yolumun burda da kesişmesine sevindim, vesbe den beklediğimiz temettüyü alamasak da, buraya da yatırım yaptıgımızdan aslında bu sene beklediğimizden fazlasını alacağız.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben de sevindim. inanılmaz ucuz hisse vestelin güçlü bir trend yaşayacağı fiyat grafiğinden anlaşılıyor.(trendin henüz başlarındayız) denge fiyatı çok yukarılarda olmalı. kazanma şansımız yüksek.. fiyat grafiğini sürekli inceliyerek trend takibine devam..
bol kazançlar..
Grafik Yorumcusu
Abi bence erken ayrıldın gibi.
Temettüyü gelenek haline getirir önümüzdeki yıllarda kârını korur ise 15 fk ya kadar çıkar gibi.
Tabii öbür yandan ismen de guzel düştü.
Fazladan param olsa hiç düşünmem bende alırdım ama yok. Şuan alınabilecek kagitlar vesbe,ismen, arcelik falan.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Zamanlamanız çok iyiymiş hocamSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri