Erdoğan : Evinizdeki döviz ve altınları ekonomiye kazandırın
Erdoğan : Evinizdeki döviz ve altınları ekonomiye kazandırın
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Işte bu zır cahillik başka bir şey değil bu sonucu bile tahmin edemeyecek derecede cahillik söz konusu yoksa maksatlı olsa bir sürü insan arkasından açıklama yapıp düzeltme yapmaya gerek duymaz
1 yeni başkan
2 Lütfü Elvan
3 jöleli
4 cemil Ertem piyasaları yatıştırmaya çalıştılar
Bu isimlerden kesin 2 si bu operasyonun arkasındaki şahinler derhal işten yakinlardan atılmaları gerekir ama aynen maval okumaya devam , artık yeter .
Ülkem için sadece üzülüyorum evlatlar için , kendim için bu süreçte hiç bir günahı olmayan herkes için , yaziklar olsun başka söylenecek hiç bir şey yok .
yiğido 2015, 2017, 2021 hep aynı şeyleri söylüyor. adam çizgisinden saşmadı.
https://www.internethaber.com/yigit-...n-1772817h.htm
Yiğit Bulut, "Ağustos 2015'te ilk defa dolar 3 TL'nin üstüne çıktı. O gün tv de şunu demiştim: '3 TL üzerinde hareket anomalidir bulaşmayın TL enstrümanlarda kalın" dediğini anımsattı.
"Yani TL’de kalanlar TL’ye güvenenler dolara euroya hiç bulaşmayanlar bugün itibarıyla dolar alanlara göre çok daha karlı pozisyondalar" diyen Bulut şunları söyledi:
DOLARDA KALANLAR DAHA BÜYÜK ZARAR EDECEK
-Önümüzdeki günlerde dolar alanların veya dolar spekülasyonu yapınca elinde dolar kalanların çok daha büyük zarar ettiğini göreceğimiz günler geliyor gibi.
Ne zaman ve nasil gazi olmuştuSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Commerzbank 2021 sonu dolar/TL tahminini 10'a çıkardı
Commerzbank, 2021 sonu dolar/TL tahminini 10'a çıkararak "bir sonraki lira krizinin yaklaştığını" öngördü.
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-615444
bu hansların tahminleri genelde tutuyor
hisse takılanlar, ben gibi
borcu çok olan, kar edemeyen, özellikle dövizborcu çok olan ve ihracatçı olmayan şirketlere bence hiç bulaşmayın
artık devir
borcu olmayan
döviz artısı olan
kar eden
ihracatçı firmaların devridir
asla yatırım tavsiyesi olamaz.
Yer İmleri