Sayfa 143/784 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1. valla bucim i cuma günü sattım artık dayanamadım daha çok. bu gün orası hareketlendi, şimdi azcık burayı yavaşlatayım sonra sizide coşturmayı planlıyorum az dayanın ben çıkarsam ilk hedef 0,86 diyorum
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

2.  Alıntı Originally Posted by joeyramone Yazıyı Oku
    valla bucim i cuma günü sattım artık dayanamadım daha çok. bu gün orası hareketlendi, şimdi azcık burayı yavaşlatayım sonra sizide coşturmayı planlıyorum az dayanın ben çıkarsam ilk hedef 0,86 diyorum
    Bir zahmet sizi çıkışa alalım o zaman

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. aha Johnny seni yakalamışım valla hem gerel hem bura sürünürüp dururuz şaka bir yana çok yakın arkadaşımın ısrarı üzerine ufak bir şey aldım. kendisi ilk defa bu kadar ısrarcı olunca (çoğu hisse paslaşırız birlikte ama bu sefer hisse sattırdı) dayanamadım. kendi şahsi fikrim değil belki onun etkisiyle bende hissedeyken çıkarız şöyle 0,75 üstü ilk hafta
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

4.  Alıntı Originally Posted by joeyramone Yazıyı Oku
    aha Johnny seni yakalamışım valla hem gerel hem bura sürünürüp dururuz [emoji14] şaka bir yana çok yakın arkadaşımın ısrarı üzerine ufak bir şey aldım. kendisi ilk defa bu kadar ısrarcı olunca (çoğu hisse paslaşırız birlikte ama bu sefer hisse sattırdı) dayanamadım. kendi şahsi fikrim değil belki onun etkisiyle bende hissedeyken çıkarız şöyle 0,75 üstü ilk hafta
    Önce hayaller ölür. Çooook beklersiniz. Ama umutla beklediğini biliyorum. Wait, Wait,, loooooogg time

VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. asdasfa random güldüm öğlen 69 da 1m alış vardı, şimdi tekrar baktım da kim sattı yada emir mi silindi bilmiyorum ama şuan 69 da 50k satış var

6.  Alıntı Originally Posted by grand2023 Yazıyı Oku
    Önce hayaller ölür. Çooook beklersiniz. Ama umutla beklediğini biliyorum. Wait, Wait,, loooooogg time

................anladın sen onu🤣

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Omer ocal sen de sngyo var mi

8. Gedik mallandı bugün. İlginç

Sayfa 143/784 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •