Sayfa 24/1002 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    p.tesi nnf hariç yerli hsyflerimin hepsini satmıştım, pişman oldum...
    turk milleti duygusal birilieri...
    Canlar gider heyyyy

2.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Ay başında yenilemişler dağılımdaki oranı düşük negatif olarak az bir etkisi olur stopajdan dolayı.
    Kurumsal olarak piyasa üstü iyi oran almıs olma ihtimalleri yüksek. Negatifligi hissedilmez bile.

Benim PPF'lerde vadelinin muhasebesine dair kafam da soru işareti var. Fiyata yansıması nasıl oluyor? Oransal olarak Günlük olarak mı yansıtılıyor (tahviller deki kirli fiyat mantığı gibi). Yoksa vade sonu beklenerek mi fiyata yansıyor.
    Galiba ikinci secenek uygulanıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    p.tesi nnf hariç yerli hsyflerimin hepsini satmıştım, pişman oldum...
    Artık yön aşağı borsada, o yüzden daha çok fırsatınız olacak yerine koymak için. 100 Günlük ortalama aşağı kırıldı, bir süre 1450 ile 1290 aralığında gidip geleceğiz. Yukarı giderken kazanmak kolaydı, esas şimdi dalgalı denizde kaptanları test edeceğiz.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    Artık yön aşağı borsada, o yüzden daha çok fırsatınız olacak yerine koymak için. 100 Günlük ortalama aşağı kırıldı, bir süre 1450 ile 1290 aralığında gidip geleceğiz. Yukarı giderken kazanmak kolaydı, esas şimdi dalgalı denizde kaptanları test edeceğiz.
    Cmtesi günkü olaydan sonra ben de öyle düşündüm ama bugün sanki kaldığı yerden yukarı devam edecek gibi bir hava var. birkaç gün ppf'de takılıp izleyeceğim...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    önümüzdeki zor dönemi mac yatırımcıları için mi dediniz yoksa genel olarak mı? p.tesi günkü tablo ortadan tamamen kalktı bankalar hariç piyasa eski yerine geldi hatta çoğu geçti bile. Ülkeye meteor düşse yine de toplanıyor bence çok iyi yerlere gidecek borsa bu yıl içinde.
    Her ikisi içinde dedim. Borsada herkesin umduğu, beklediği banka hareketi yine olmayacak gibi. Bankalar 2 ileri 2 geri şeklinde harekete devam ederler. Hatta bazen 3 geri olur. Borsa 2020 gibi yerli speklerin at koşturdukları hisse bazlı hareketlerle sürer gider. Bu süreci iyi okuyan hsyf fonlar daha iyi getiriler vaad eder. Mac gibi, büyük banka fonları gibi hisse senedi fonları ve aktif yönetilmeyen bes fonlarından pek getiri elde etmek zor olur bence.
    Öte yandan enflasyon gerçeği artarak karşımızda olmaya devam eder. Hepimiz için enflasyonu yenecek portföyler yapma zorunluluk olarak karşımızda durmakta.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

gunluk- haftalık bakarak bunu yonetmek cok zor artık

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    10 Mart kaptaki rapora göre ıpj'de yerli hisse yok...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    24 Mart Çarşamba günü, kesin olmayan getiri oranımız:

NNF +4,02%
    Bist100 +2,65%

Sayfa 24/1002 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon