Artan

12,32 10 18:10
133,10 10 18:10
17,95 9.99 18:10
83,65 9.99 18:10
16,25 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3.600.000,00 -10 18:10
37,48 -9.99 18:10
289,00 -9.97 18:10
4,07 -9.96 18:10
28,32 -9.87 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.468.048.809,25 18:10
6.326.164.607,21 18:10
5.831.811.390,32 18:10
5.767.830.718,38 18:10
5.524.156.276,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6431 madde; 1 - 8 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    Sizin bilanço okuma konusunda ciddi eksiklikleriniz var. Eğer maksatlı yazmıyorsanız tabi. Önceki mesajlarınızdan da biliyorum. Sadece borçları toplayıp, bu şirket çok borçlu nasıl ödeyecek deyip duruyorsunuz burda. Gyo'ların özellikle proje geliştiren gyoların dikkate alınması gereken bir sürü alt kalemi vardır. Bir şeyler biliyor havası vermek yerine bilmedikleriniz direk sorarsanız eminim çok cevap veren çıkar. Böylelikle hem öğrenmiş, hem de insanları yanıltmamış olursunuz.
    Sadece reel olgular üzerinden yazıyorum hepsi bu, buda sizin beklentinizi okşamıyır yeterince. Bilanço okumada aynı eksiklikleri size yönetsem? Bu 1.3 milyarlık borca karşı şirket kaynağını açıklarken başkaları gibi sadece projelerin değerlerini sunarak mı cevap vereceksiniz? (satılmış üniteleri çıkarmadan, hasılat paylaşımlı olan projelerdeki toprak sahiplerine ait üniteleri çıkarmadan, veya kiraya verilmek üzere rayiç değeriyle bilançolandırılmış üniteleri çıkarmadan)

Madem bilanço okuma yeteneğiniz çok iyi ve daha doğru bilgiler sizde ise, şirketin elinde satılmak üzere stoklarda toplamda kaç ünite kalmış? ve bunların tahmini satış değeri nedir? (satış yapma performansı da ayrı olay elbette) Şirketin yıllık kira geliri nedir? diğer kalemlerden geliri nedir?

Ayrıca bu hlsse gltmez demedim. Oldukça oynak ve ciddi hareketlere açık spekülatif yapıda olduğunu düşündüğümüde belirttim. Ayrıca kaynaklarından bu rakamlara yakın likit üretirse çok iyi primlenmeler olabilir elbette.

2.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Sadece reel olgular üzerinden yazıyorum hepsi bu, buda sizin beklentinizi okşamıyır yeterince. Bilanço okumada aynı eksiklikleri size yönetsem? Bu 1.3 milyarlık borca karşı şirket kaynağını açıklarken başkaları gibi sadece projelerin değerlerini sunarak mı cevap vereceksiniz? (satılmış üniteleri çıkarmadan, hasılat paylaşımlı olan projelerdeki toprak sahiplerine ait üniteleri çıkarmadan, veya kiraya verilmek üzere rayiç değeriyle bilançolandırılmış üniteleri çıkarmadan)

Madem bilanço okuma yeteneğiniz çok iyi ve daha doğru bilgiler sizde ise, şirketin elinde satılmak üzere stoklarda toplamda kaç ünite kalmış? ve bunların tahmini satış değeri nedir? (satış yapma performansı da ayrı olay elbette) Şirketin yıllık kira geliri nedir? diğer kalemlerden geliri nedir?

Ayrıca bu hlsse gltmez demedim. Oldukça oynak ve ciddi hareketlere açık spekülatif yapıda olduğunu düşündüğümüde belirttim. Ayrıca kaynaklarından bu rakamlara yakın likit üretirse çok iyi primlenmeler olabilir elbette.
    Sayın 1prometheus doğru bilgiler bilançoda. Bilançonun doğru yerlerine bakmışsanız zaten sorduğunuz soruların cevaplarını da alabilmiş ve sürekli yapmakta olduğunuz yorumları yapmıyor olmanız gerekirdi. Eğer sorduğunuz soruların cevaplarını kendiniz verirseniz sıkıntının nerede olduğunu anlayabiliriz.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •