-

Originally Posted by
Fuat Soylu
22/03/2021 elime geçişli TCD var (emri perşembeden verildi)
5,073 ile geçmiş.
Niye zirveden vermiş ki? Açılış fiyatını mı baz alıyor? Pazartesi diplerdeydi TCD...
üstad senin eline pazartesi öğlenden sonra geçti ise düşüşe yakalanmışsın. Şöyle oluyor eline geçeceği gün sabahki fiyattan alıyorsun. Pazartesi sabah düşüşü görüp 12'den önce alsaydın iyidi.
-
Ben 4.84 almışım...Kar yazmış. TCD nar suyu gibidir. Hem enerji verir hem de kan dolaşımını arttırır. Ama alış zamanını iyi ayarlamak lazım.
-

Originally Posted by
Magician
Ben 4.84 almışım...Kar yazmış. TCD nar suyu gibidir. Hem enerji verir hem de kan dolaşımını arttırır. Ama alış zamanını iyi ayarlamak lazım.
Pandemi zamanı 10K zarar ile küfür ederek satmıştım. O ara neler çektik. Adamlara a.na a.vrat düz gittik.
-

Originally Posted by
Blueberry
Pandemi zamanı 10K zarar ile küfür ederek satmıştım. O ara neler çektik. Adamlara a.na a.vrat düz gittik.
Türev kullanıyorlar çünkü. Türevi ters yöne almışlardır. Mustafa bey de çok ilgili. Onun da görüşlerini almak lazım.
-

Originally Posted by
Magician
Türev kullanıyorlar çünkü. Türevi ters yöne almışlardır.
Valla 2020 mart ayıydı. Düşüyor diye iyice long pozisyon almışlar herhalde. Neyse allah bi daha göstermesin para baronları pandemi, ot, bok her bahanede aşağı basıyor. Amaç millet korkup satsın.
-
Bu arada itneciler bi baksın hdfgs bayağı iyi gidiyor. vertu gibi olabilir. ytd.
-

Originally Posted by
Fuat Soylu
22/03/2021 elime geçişli TCD var (emri perşembeden verildi)
5,073 ile geçmiş.
Niye zirveden vermiş ki? Açılış fiyatını mı baz alıyor? Pazartesi diplerdeydi TCD...
yarın için vadeliler pozitif hadi yine yırttık. iyiyiz. 🔥🔥🔥
-

Originally Posted by
Magician
Üstad bu nasda_q ne olur ya. Düzeltme yapsa da alsak. a_q füze gibi zirveye çıkmış.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri