Sayfa 161/429 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1. Can sıkıcı olan ky cogalmaya basladi. Sanirsam al sata acildigi gun ele verecekeler yine de ytd

2.  Alıntı Originally Posted by chaylak Yazıyı Oku
    Can sıkıcı olan ky cogalmaya basladi. Sanirsam al sata acildigi gun ele verecekeler yine de ytd
    Bende 4.23 maliyetliydim, daha sonra ortalama yaptım. Brütten çıkmasından ziyade perşembe bedelsiz yatınca düşmesi daha kötü.

3.  Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    bugün sabah bekliyordum son dakikaya bırakmaz diyordum ama olmayınca biraz da ondan şüphelendim açıkcası. yapacak bir şey yok artık tahta sana emanet. Herkes hedefine ulaşır inşallah.
    Kar edebildiysen ne mutlu bereketli olsun.
    Yeni girecek veya girmek isteyenler cok ama cok dikkatli olsun 5 gun ust uste %20 taban yapar kacmaya firsatiniz olmaz sattirmaz. Son 7 ay icinde 2 sefer yapti bu hareketi. Benim maliyet cok yuksek o yuzden mecburen bekliyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Iron-i Yazıyı Oku
    Büyük ihtimalle çarşamba günkü toplantıda Yüzde 25 bedelsiz verilecek. Yarın pay sahibi olmanın son günü.
    Bedelsiz tarihi olarak perşembe açıkladıysa o tarihte yatar ama siz eğer genel kurulda açıklanacak diyorsanız ona birde tarih verirler verildiği günden bir gunden once alan herkes alabilir şartlandırmayın kendinizi bence.

5.  Alıntı Originally Posted by MHU Yazıyı Oku
    Bedelsiz tarihi olarak perşembe açıkladıysa o tarihte yatar ama siz eğer genel kurulda açıklanacak diyorsanız ona birde tarih verirler verildiği günden bir gunden once alan herkes alabilir şartlandırmayın kendinizi bence.
    Genel kurul kararında son pay sahibi olma tarihi, 13.06.2017 diyor.

6.  Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    Kar edebildiysen ne mutlu bereketli olsun.
    Yeni girecek veya girmek isteyenler cok ama cok dikkatli olsun 5 gun ust uste %20 taban yapar kacmaya firsatiniz olmaz sattirmaz. Son 7 ay icinde 2 sefer yapti bu hareketi. Benim maliyet cok yuksek o yuzden mecburen bekliyorum.
    Muzo sana 2 ay kadar önce maliyet yap demiştim, sende para kalmadı demiştin. 2.70 ken kredi çektim, maliyet 1 liranın biraz üstünde düştü. Keşke sende yapsaydın. Kardayım şu an..

7.  Alıntı Originally Posted by Iron-i Yazıyı Oku
    Muzo sana 2 ay kadar önce maliyet yap demiştim, sende para kalmadı demiştin. 2.70 ken kredi çektim, maliyet 1 liranın biraz üstünde düştü. Keşke sende yapsaydın. Kardayım şu an..
    Mhc 09.05.2017 bedelsiz icin genel kurul vardi genel kurul ertelendi pay sahibi olmak icin son tarih 13.06.2017 aciklamasi var.
    Iron dostum hafizan cok iyimis hatirladim allah bereket versin. Benim hem takviye edecek para kalmamisti hemde 10 yildir yatay seyreden bir kagida kredi cekip almaya cesaretim yoktu. Kagit en dusuk 2 li seviyeleri gordu sen nasil maliyeti 1 tl civarina dusurdun kafam almadi

8.  Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    Mhc 09.05.2017 bedelsiz icin genel kurul vardi genel kurul ertelendi pay sahibi olmak icin son tarih 13.06.2017 aciklamasi var.
    Iron dostum hafizan cok iyimis hatirladim allah bereket versin. Benim hem takviye edecek para kalmamisti hemde 10 yildir yatay seyreden bir kagida kredi cekip almaya cesaretim yoktu. Kagit en dusuk 2 li seviyeleri gordu sen nasil maliyeti 1 tl civarina dusurdun kafam almadi
    Eyvallah dostum..1 lira düşürdüm maliyeti anlamında söyledim 5ken 4, 4ken 3 anlamında. Belliydi yükseleceği, sende kurtarırsın bu kağıt oraları tekrar görür. Avturda da aynı duruma düştük. Onada sağlam bir çözüm buluruz inşallah.

Sayfa 161/429 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •