-
Can sıkıcı olan ky cogalmaya basladi. Sanirsam al sata acildigi gun ele verecekeler yine de ytd
-

Originally Posted by
chaylak
Can sıkıcı olan ky cogalmaya basladi. Sanirsam al sata acildigi gun ele verecekeler yine de ytd
Bende 4.23 maliyetliydim, daha sonra ortalama yaptım. Brütten çıkmasından ziyade perşembe bedelsiz yatınca düşmesi daha kötü.
-

Originally Posted by
viva
bugün sabah bekliyordum son dakikaya bırakmaz diyordum ama olmayınca biraz da ondan şüphelendim açıkcası. yapacak bir şey yok artık tahta sana emanet. Herkes hedefine ulaşır inşallah.
Kar edebildiysen ne mutlu bereketli olsun.
Yeni girecek veya girmek isteyenler cok ama cok dikkatli olsun 5 gun ust uste %20 taban yapar kacmaya firsatiniz olmaz sattirmaz. Son 7 ay icinde 2 sefer yapti bu hareketi. Benim maliyet cok yuksek o yuzden mecburen bekliyorum.
-

Originally Posted by
Iron-i
Büyük ihtimalle çarşamba günkü toplantıda Yüzde 25 bedelsiz verilecek. Yarın pay sahibi olmanın son günü.
Bedelsiz tarihi olarak perşembe açıkladıysa o tarihte yatar ama siz eğer genel kurulda açıklanacak diyorsanız ona birde tarih verirler verildiği günden bir gunden once alan herkes alabilir şartlandırmayın kendinizi bence.
-

Originally Posted by
MHU
Bedelsiz tarihi olarak perşembe açıkladıysa o tarihte yatar ama siz eğer genel kurulda açıklanacak diyorsanız ona birde tarih verirler verildiği günden bir gunden once alan herkes alabilir şartlandırmayın kendinizi bence.
Genel kurul kararında son pay sahibi olma tarihi, 13.06.2017 diyor.
-

Originally Posted by
muzo
Kar edebildiysen ne mutlu bereketli olsun.
Yeni girecek veya girmek isteyenler cok ama cok dikkatli olsun 5 gun ust uste %20 taban yapar kacmaya firsatiniz olmaz sattirmaz. Son 7 ay icinde 2 sefer yapti bu hareketi. Benim maliyet cok yuksek o yuzden mecburen bekliyorum.
Muzo sana 2 ay kadar önce maliyet yap demiştim, sende para kalmadı demiştin. 2.70 ken kredi çektim, maliyet 1 liranın biraz üstünde düştü. Keşke sende yapsaydın. Kardayım şu an..
-

Originally Posted by
Iron-i
Muzo sana 2 ay kadar önce maliyet yap demiştim, sende para kalmadı demiştin. 2.70 ken kredi çektim, maliyet 1 liranın biraz üstünde düştü. Keşke sende yapsaydın. Kardayım şu an..
Mhc 09.05.2017 bedelsiz icin genel kurul vardi genel kurul ertelendi pay sahibi olmak icin son tarih 13.06.2017 aciklamasi var.
Iron dostum hafizan cok iyimis hatirladim allah bereket versin. Benim hem takviye edecek para kalmamisti hemde 10 yildir yatay seyreden bir kagida kredi cekip almaya cesaretim yoktu. Kagit en dusuk 2 li seviyeleri gordu sen nasil maliyeti 1 tl civarina dusurdun
kafam almadi
-

Originally Posted by
muzo
Mhc 09.05.2017 bedelsiz icin genel kurul vardi genel kurul ertelendi pay sahibi olmak icin son tarih 13.06.2017 aciklamasi var.
Iron dostum hafizan cok iyimis hatirladim allah bereket versin. Benim hem takviye edecek para kalmamisti hemde 10 yildir yatay seyreden bir kagida kredi cekip almaya cesaretim yoktu. Kagit en dusuk 2 li seviyeleri gordu sen nasil maliyeti 1 tl civarina dusurdun

kafam almadi
Eyvallah dostum..1 lira düşürdüm maliyeti anlamında söyledim 5ken 4, 4ken 3 anlamında. Belliydi yükseleceği, sende kurtarırsın bu kağıt oraları tekrar görür. Avturda da aynı duruma düştük. Onada sağlam bir çözüm buluruz inşallah.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri