Bu aksam açıklanmayacak mı....
Bu aksam açıklanmayacak mı....
Naci Agbal gibi güvenilir birini arıyor muhtemelen Mehmet Şimşek Ersin ozince gibi isimler kabul etmedi. Kredibilitesi olan birini arıyor.
Toplumda salgını zerre kadar takmayan bir kitle var.
Yasaklar aslında bizi kitleden korumak için konmuştu. Bu kitle yasakların kalkması ile tekrar çayıra salınınca bu sonuçla karşılaştık.
Umarım bu kitlenin diğer insanlardan izolasyonunun yolu bulunur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Dün bugün açığa satışa sınır getirdiler yukarı yaptılar ama taşıma suyla değirmen dönmez derler.Yarın serbest mi olcak bilmiyoruz ????Yani açığa satışı tamamen kapatın ak koyun kara koyun belli olsun , herkes parası kadar konuşssun , başkasının sırtından kurban kesmek gibi bir şey , başkalarını malını kullan sonunda yerine koydum edaları kabul edilebilir değil.Yani ben açığa satışı tasvip etmiyorum.Çok kötü bir şey yani spekülasyon için kullanılabiliyor , borsa daha kolay çöküyor.Burada herkes parasıyla işlem yapıyor belkide şöyle anlatmak daha iyi olur küçük yatırımcının hissesiyle veya parasıyla yine küçük yatırımcıyı eziyorlar , soyuyorlar.Hiç hoş değil.Nitelikli hırsızlık dolandırıcılık gibi bir şey.Bakın dün bugün açığa satış olmayınca biraz rahat ettik.![]()
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Pazartesi Salı düşüşü is similar 27.28 februry twenty twenty .
Tehlikenin farkında mısınız
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri