Sayfa 469/1001 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: Viop XXXII

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    elon musk bitcoinle tesla hissesi alabilirsiniz diye tweet atmış. devamında hem bitcoin hem tesla düşmüş.

şu adam piyasalara nasıl bir kazık atacak merak içindeyim.

damadı da boşverin. garaltısı gaybolsun.
    2008 krizinde amerikalı vergi mükelleflerinin parasını güzelce alan sistem. İyi veya kötü niyetli olarak parasını elon’a yedirir mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    vadeli dipten yaklaşık 19.000 puan tepti...biraz geri verse aşağı hiç fena olmaz...hiç değilse düzeltme niyetine 5-6 bin puan...

dün öğle uykumda kabus gördüm. yazayım da çıkmasın. borsa hızla düşmeye başladı, sonra öğrendik ki, damat kabinede. hani aklımda damat filan da yoktu, damadın kabineye girme ihtimali ile ne düşünmüştüm ne de bir yazı görmüştüm. bu başkanlık sistemi dünyada tek, bir kişinin her istediğini yapabildiği bir sistemin padişahlıktan farkı nedir? bir kontrol mekanizması yok.

4.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    bir kişinin her istediğini yapabildiği bir sistemin padişahlıktan farkı nedir?
    yeniçeri mekanizması yok..

5. yeni kabine cuma kapanıştan sonra gece yarısı açıklanırsa bunu ne ye yormak lazım?

6.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    yeniçeri mekanizması yok..
    Günaydın herkese,
    Askeri okullara giriş kurallarında değişiklik yapılıyor....
    Böylelikle dediğiniz mekanizmasıda ayarlanır....
    "HOŞAFIN YAĞI KESİLDİĞİNDE" SEYREYLE GÜMBÜRTÜYÜ...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    "HOŞAFIN YAĞI KESİLDİĞİNDE" SEYREYLE GÜMBÜRTÜYÜ...
    oo harika... ozaman bir meaşale ve tırmık tayfası kaldı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Evde eğitimini devam ettirmeye çalışan 2 öğrencim var. Çocuklarıma üzülüyorum. Nasılsa online diye tüm gün ekran başında olmaları yetmiyor gibi, öğretmenlerin verdikleri ölçüsüz ödevlerle tüm günleri ekran başında geçiyor. Öğrenci psiklojisini anlamaya çalışmayan öğretmenler, nasılsa online olduğu için çocuklara akşam 21:00 e ders koymaya çekinmeyen öğretmenler, saatinde derse gelmeyen öğretmenler.... Çocuğumuza kendimiz sahip çıkacağız
    bilgisayar bağımlılılığı vb. ayrı....
    çocuklar yürümüyor hiç....yakın zamanda sindirim bozuklukları çıkacacak.....

Sayfa 469/1001 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •