Sayfa 480/1001 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580980 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,833 - 3,840 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Rus destekçileri ateş açtı! 2 asker öldürüldü
    Donbas'ta Rus destekçisi gruplar Ukrayna askerlerine ateş açtı. Saldırıda 2 Ukraynalı askerin öldüğü bildirildi.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/ru...u-1522285.html

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Biden dostum erdoğan der mi acaba..

Şaka değil ha ciddiyim..
    Kimlere hitap edecek bilmiyorum ama senatörler falan olursa bol bol Türkiye ve Erdoğan sorusu gelir. Onlara karşı da sert konuşur bu ehtiyar. Basın mensuplarına ise toplantı daha ılımlı olabilir.

3. fiyatlar inanmıyor nedense.

4. Bankacılık endeksindeki OBO ne oldu?
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

5.  Alıntı Originally Posted by Bakışaçısı Yazıyı Oku
    Bankacılık endeksindeki OBO ne oldu?
    Bankalar üzerinden dış güçler yerli ve milli küçük yatırımcıya tecavüz ediyor.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

6. Tabanda da OBO oluyormuş.Seçbul üstad gibi sıfıra,eksye kadar OBO oluyormuş.demek ki her şey anomoli.

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Kimlere hitap edecek bilmiyorum ama senatörler falan olursa bol bol Türkiye ve Erdoğan sorusu gelir. Onlara karşı da sert konuşur bu ehtiyar. Basın mensuplarına ise toplantı daha ılımlı olabilir.
    Kime hitap edeceğini bilmiyorum ama dostum erdoğan ı yada hadi şaka bi yana ılımlı bir açıklamayı hesaba katmak lazım..
    HDP ye ne ABD den ne AB den ses soluk çıkmadı..
    RTE dışarıda bunlarla uğraşırken birde içeride cephe açmaz dı diye düşünüyorum..
    Biden ile bir şekilde anlaşılmış..Bizde HDP yi kaparız o zamana getirilmiş olabilir durumlar..

MB başkanı ise cambaza bak durumlar..adam gelir gelmez de kaldığımız yerden devam edecez dedi mi..dedi..

naci de hazinenin başına geçerse ver elini 200.000 endeks..xu30..

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Biden dostum erdoğan der mi acaba..

Şaka değil ha ciddiyim..
    Derse son vurus yaparmi aceb hulkta

Sayfa 480/1001 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz