Sayfa 437/1009 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1. Odeabank MT sine bir kez daha sordum, enflasyon 20 nin üzerinde kaç olursa olsun onu alıyoruz isterse 35 olsun fark etmiyormuş.Bugün bunu soran çok olmuş merkezden teyitli imiş bilgi.

2.  Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Odeabank MT sine bir kez daha sordum, enflasyon 20 nin üzerinde kaç olursa olsun onu alıyoruz isterse 35 olsun fark etmiyormuş.Bugün bunu soran çok olmuş merkezden teyitli imiş bilgi.
    Teşekkürler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bunlar pandemi falan dinlemiyor. HSBC den ıslak imza dışında asla kabul edilmiyor. 1 haftada parayı zor çıkardım.
    Konustum gercekten oyle imis..

Islak imzali fax talimati olmadan yapamayiz dediler..

Birisi imzayi taklit eder sim karti da kopyalar al basina belayi diye dusunuyollar.

Ben evden cikmam pandemide deyince biz gelir aliriz evden islak imzali fax talimatini dediler...

Durum budur..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Odeabank MT sine bir kez daha sordum, enflasyon 20 nin üzerinde kaç olursa olsun onu alıyoruz isterse 35 olsun fark etmiyormuş.Bugün bunu soran çok olmuş merkezden teyitli imiş bilgi.
    bu arada ben mobilden hesap tipine baktığımda 1 yıldan uzun vadeli mevduatlar yazıyor. enflasyona endeksli diye bir ibare yok. sizde de öyle mi? bende sıkıntı yoktur umarım.

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku

Birisi imzayi taklit eder sim karti da kopyalar al basina belayi diye dusunuyollar.

Ben evden cikmam pandemide deyince biz gelir aliriz evden islak imzali fax talimatini dediler...

Durum budur..

Syg,
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bunlar pandemi falan dinlemiyor. HSBC den ıslak imza dışında asla kabul edilmiyor. 1 haftada parayı zor çıkardım.
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Eft limiti 300 bin TL.

Şubeden dilekçe ile eft üst limit yok.

Şube ye gidemezsiniz ve premier müşteri iseniz, premier bankacılık tel no sunu arayın ve 1 defalık eft limiti 300bin TL üstüne yükseltmek istediğinizi söyleyin. Onlar Şubeyi arayıp konuşuyor ve 1 defalığına internetten eft limitini 300bin TL üstüne çıkarıyorlar.
    Premier müşteri iseniz 08502110112 no lu telefonu arayın ve İnternet üzerinden 300bin TL den daha yüksek miktarda eft yapmak istediğinizi bu nedenle bir defalığına limiti 300bin TL üstüne yükseltmek istediğinizi söyleyin. Yardımcı oluyorlar. Ben böyle yaptım, bana özel bir uygulama olduğunu sanmıyorum.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by eberco Yazıyı Oku
    bu arada ben mobilden hesap tipine baktığımda 1 yıldan uzun vadeli mevduatlar yazıyor. enflasyona endeksli diye bir ibare yok. sizde de öyle mi? bende sıkıntı yoktur umarım.
    Mobil uygulamada bendede görünmüyor ama sıkıntı yok,MT bana ekran görüntüsü atmıştı orada görünüyor.Endişe edecek bir durum yok.

7. Fiba FX kullanan varmı?
    Kur düzenle diyorum eklenecek kurlar yanda çıkıyor tamam diyip ekliyorum ama ana sayfaya dönünce eklenenler yok oluyor.
    Mesela gümüşü ekleyebilen varmı?

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku

Durum budur..

Syg,
    Islak imzalı fax talimatı çok rahat taklit edilebilecek birşey, hiç güvenli değil halbuki.
    Fax'a nasıl güveniyorlar acaba?

Sayfa 437/1009 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •