-

Originally Posted by
myfinans
Yeni fonlar arasında en cazibi Ak Portföy Turizm ve Seyahat Sektörü Değişken Fonu olabilir.
Sektör en diplerde zaten.
Orta uzun vadede düşünülebilir.
Bu defa AOY gibi en tepedeki sektörler için fon kurma gafletine düşmemişler.
Bende en cok dongusel olmayan, kuresel sirketlerden olusan bir fon isterdim.Icinde Nestle, JJ, Pzifer, vb.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
onurbey
Bende en cok dongusel olmayan, kuresel sirketlerden olusan bir fon isterdim.Icinde Nestle, JJ, Pzifer, vb.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tarım, gıda alanı da olabilir
-

Originally Posted by
myfinans
Yeni fonlar arasında en cazibi Ak Portföy Turizm ve Seyahat Sektörü Değişken Fonu olabilir.
Değişken olması enteresan Ak P. için bir ilk sanırım. Herhalde borçlanma araçlarıyla da destekleyecekler. Yerli portfoyu olmasi da cok muhtemel.
-

Originally Posted by
matac
Değişken olması enteresan Ak P. için bir ilk sanırım. Herhalde borçlanma araçlarıyla da destekleyecekler. Yerli portfoyu olmasi da cok muhtemel.
Fonlar çoğaldıkça takipleri de zorlaşıyor.
Bunları gruplamamız lazım.
-

Originally Posted by
verytired
2019'da damat vardı ve beraberinde tuik'in tuhaf verileri. Yani ayarlanmış enflasyon. Şimdi tuik'te de bir değişim oldu. Bilemiyorum, yine ayarlanmış enflasyonla ilerleyebilir mi, onu merak ediyorum aslında. Çünkü eğer öyle olursa, beklentiyi de ona göre degistirebilirler.
Öyle kaporta hep aynı da TUİK'in umursandigini sanmıyorum daha cok kredi genislemesi ve dovizdeki oynakligi ciddiye aliyorlar gibi bu tahvilsever yabancilar.
-

Originally Posted by
matac
Öyle kaporta hep aynı da TUİK'in umursandigini sanmıyorum daha cok kredi genislemesi ve dovizdeki oynakligi ciddiye aliyorlar gibi bu tahvilsever yabancilar.
Evet tesekkurler
-

Originally Posted by
myfinans
Bu fon dar kapsamlı olmuyor mu (yabancı hisse yoksa zaten girilmesi doğru olmaz, bu fona gireceğine git THY HİSSESİ AL AT BİR KENARA )
-

Originally Posted by
Germiyan
Bu fon dar kapsamlı olmuyor mu (yabancı hisse yoksa zaten girilmesi doğru olmaz, bu fona gireceğine git THY HİSSESİ AL AT BİR KENARA )
Dar kapsamlı evet ama sektör diplerde.
Yabancı hisse de olur mutlaka.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri