Sayfa 557/1000 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,449 - 4,456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Peki bu Bill amca güneşi Haziran ayında tebeşir serpip bloklayınca nasıl güneşleneceğiz? Haziran 2021 ayında Harvard Üniversitesi ile birlikte Atmosfere tebeşir tozu serpilince solaryumda güneşlensek yine aynı tadı alır mıyız? Proje kesinleşmiş.

Could dimming the sun help to cool the Earth? Bill Gates wants to spray millions of tonnes of CHALK into the stratosphere to reflect sunlight and slow global warming - but critics fear it could be disastrous

https://www.dailymail.co.uk/sciencet...atosphere.html

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Pasif aşıları iki doz olmak, antikor düzeyini yükseltmek, probiyotik prebiyotik yoğun beslenmek, güneşte bolca durmak, ve kapalı alanlarda muhakkak maskeyi tastamam takmak en iyi önlemler bileşkesi gibi görünüyor.
    Son düzenleme : sadecegrafik; 28-03-2021 saat: 19:40.

2. Aman diyeyim arkadaşlar dikkat,malum küçük bir ilçede ikamet ediyorum,hanım sağlıkçı ve bugün nöbetçi,biraz evvel görüştük morali bozulmuş;sabahtan beri mavi kod veriliyor 3 kişiyi de kaybettik dedi,ölenler;50-60 yaş aralığında,bu Çin aşısını vurulan 65 yaş+ vatandaşlar sokaklarda,insanlara bu aşının hasta olmayı ve yaymayı önlemediği anlatılmamış,denetimler hikayeden,çünkü bir çok esnaf batmanın eşiğinde ve burnundan soluyor,adamın kahvesi kapalı ama çay ocağı tabure koyup çay satıyor ve hıncahınç dolu,bu saatten sonra hepimiz kendimizi koruyacağız başka çaresi yok çünkü bizi yönetenlerin gündeminde bu ülkenin vatandaşları sadece oy ve vergi verirken var,hayır bari bir tanıdıklarına aşı ithal ettirseler de parayla aşı olsak....
    Son düzenleme : watcher46; 28-03-2021 saat: 19:35.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Pasif aşıları iki doz olmak, antikor düzeyini yükseltmek, probiyotik prebiyotik yoğun beslenmek, güneşte bolca durmak, ve kapalı alanlarda muhakkak maskeyi tastamam takmak en iyi önlemler bileşkesi gibi görünüyor.
    Kesinlikle doğru bir bileşke,ve gerekmedikçe insan hareketliliğini minimumda tutmak lazım.Şöyle düşünün bir kapta kırmızı ve mavi bilyeler olsun,kırmızı bilye belli bir süre ve belli bir hızla mavi bilyeye temas ederse mavide kırmızı olsun.Belli bir süre sonra kırmızı bilyeler ya oyundan çıksın ya da mavileşsin,bir kere kırmızı olan mavileşince uzun süre tekrar kırmızı olmasın ,anladınız siz o oyundan çıkma işini ))))))))))Siz bu oyunda kabı ne kadar fazla sallarsanız o kadar bilyeler kırmızılaşır kırmızı takım kazanır,ne kadar az sallarsanız mavilerin kazanma olasılığı artar.Basitçe durum bu.Bizde sonunda maviler kesin kazanacak da kapta baya bilye eksilecek durum bu.

4. 1 yıldan sona hala önlem tartışılıyor...
    major ölüm sebebi cytokine storm(sitokin fırtınası),
    ama hala bağışıklık sisteminin doğal işleyişine müdehale edici tavsiyeler ))))))))

bu kadar bonus koruma meraklısıysanız fiziki bariyer tablet var..
    hem inovasyonla bünyeyi düzüp , doktorlara ekstradan iş çıkartmazsınız
    hem de en azindan belirli bir yüzde bonus koruma faktörü olur

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    1 yıldan sona hala önlem tartışılıyor...
    ama hala bağışıklık sisteminin doğal işleyişine müdehale edici tavsiyeler ))))))))

hem bünyeyi düzüp , doktorlara ekstradan iş çıkartmazsınız
    Major olum nedeni sitokin fırtınasımıdır onla ilgili bir istatistik çalışma var mı ondan da emin değilim sn zaf doğu.Malum bizde yapılan çalışmalar sağlık bakanlığı onayında ve denetiminde sağlıklı bir çalışma bizde çıkmaz.Dünya genelinde adam gibi bir çalışma da ben duymadım.Şimdi sitokin fırtınası dışında aslında durumları çok da kötü olmadığı halde fiziki kondisyonları elvermediğinden misal bağışıklık sistemi zayıf olduğundan corona üstüne binen diğer enfeksiyonlardan ölen insanların oranı nedir.Yani antalyada muhiddin böceği ölümden döndürdüler benim bildiğim ecmo dahil adamı üç aya yakın hayatta tutmayı becerdiler sonunda bünyesi toparlandı,sıradan biri olsaydı muhiddin böcek yüzüncüye ölmüştü.Yani aslında bünye güçlüyse uzun süre direnebilirsen hastalığı ağır geçiren biri de olsa yaşama şansın çoğalıyor,yaşlıysan bağışıklık sistemin zayıfsa veya iyi bakım almadıysan ölüm olasılığın artıyor.Ben ölenlerin çok önemli bir kısmının sitokin fırtınasından olduğunu sanmıyorum,yoğun bakıma düşenlerin çok önemli bölümü de sitokin fırtınası nedeniyle yoğun bakımlık olmuyor.Yoksa elbet haklısınız hastalığın ilk bir kaç gününde kötüleşen genç hastalarda bağışıklık sistemi az değil çok çalışıyor sorun orda oluyor.Çok sıkıntılı işler cidden

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    1 yıldan sona hala önlem tartışılıyor...

hem inovasyonla bünyeyi düzüp , doktorlara ekstradan iş çıkartmazsınız
    Fiziki bariyer tablet c... antivirüs pastil mi acaba gerçekten işe yarıyor mu?
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Kesinlikle doğru bir bileşke,ve gerekmedikçe insan hareketliliğini minimumda tutmak lazım.Şöyle düşünün bir kapta kırmızı ve mavi bilyeler olsun,kırmızı bilye belli bir süre ve belli bir hızla mavi bilyeye temas ederse mavide kırmızı olsun.Belli bir süre sonra kırmızı bilyeler ya oyundan çıksın ya da mavileşsin,bir kere kırmızı olan mavileşince uzun süre tekrar kırmızı olmasın ,anladınız siz o oyundan çıkma işini ))))))))))Siz bu oyunda kabı ne kadar fazla sallarsanız o kadar bilyeler kırmızılaşır kırmızı takım kazanır,ne kadar az sallarsanız mavilerin kazanma olasılığı artar.Basitçe durum bu.Bizde sonunda maviler kesin kazanacak da kapta baya bilye eksilecek durum bu.
    Sayın hem.
    Uzmanlık alanınızı bilmiyorum. Ama ben Göğüs Hastalıkları uzmanıyım.
    Maalesef hiç kimse bakın tekrar ediyorum hiçkimse Corona Sınıfı virüslerin ve mutasyonların nasıl çalıştığını (kesin bir mekanizma kapsamıyla ) bilmemektedir.
    Amiyane tabirle ülkemizdeki her doktor ben biliyorum diye saçma sapan bilimle ilgisi olmayan açıklama yapmaktadırlar.
    Konu ile ilgili yabancı kaynaklar vardır ama onaylanmış olanlar çok azdır.
    21 . Yüzyılda bilimin kepazeliği Maske mesafe ve hijyeni geçmemiştir.

Alıntı Originally Posted by asdek Yazıyı Oku
    Sayın hem.
    Uzmanlık alanınızı bilmiyorum. Ama ben Göğüs Hastalıkları uzmanıyım.
    Maalesef hiç kimse bakın tekrar ediyorum hiçkimse Corona Sınıfı virüslerin ve mutasyonların nasıl çalıştığını (kesin bir mekanizma kapsamıyla ) bilmemektedir.
    Amiyane tabirle ülkemizdeki her doktor ben biliyorum diye saçma sapan bilimle ilgisi olmayan açıklama yapmaktadırlar.
    Konu ile ilgili yabancı kaynaklar vardır ama onaylanmış olanlar çok azdır.
    21 . Yüzyılda bilimin kepazeliği Maske mesafe ve hijyeni geçmemiştir.
    Hah tam bir bilirkişi forumdaş.Sn asdek sizce covid ölümlerde yetersiz yoğun bakım hizmeti alanların veya sekonder enfeksiyonların oranı nedir.Benim bir uzak akraba geçen pikde resmen ankarada hastaneye yatırılmadı ,torpil falan bile çok işe yaramadı.Adam benim aklıma göre tedavi alamadığından öldü.

Sayfa 557/1000 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •