Sayýn Wise diðer hesaplarýmý da söylerseniz memnun olurum,ben bilmiyorum da!!Siz gerçekten çok evhamlýsýnýz,Allahýma yemin ederim ki buradaki gerçek yatýrýmcýlardan biriyim.N ekimseyi kandýrmaya ne kimseyi pohpohlamaya ne kabiliyetim nede niyetim var.Geçen yýl oldukça zarar etmiþ bu neden en deðerli varlýðým ailemi kabetmiþim bu iblis yüzünden.Lütfen baþka çatacak adam bulun,bu size ilk ve son uyarým.Herkes gibi caný yanmýþ kah eleþtiriyorum kah ümitleniyorum çünkü baþka yapacak birþey yok.Benim albul72 den baþka bir hesabým yok þuanda.O bahsettiðiniz hesap daha önce kullandýðým hesaptý,þifresini unuttuðum için kullanamýyorum.Ýsterseniz geriye gönük mesajlarýma bakýn bakalým kaçtane albul25 mesajým var.

Alýntý yaparak yanýtla
Ama gerçekten üzüldüm acýný paylaþýyorum kardeþim..Selamlar..
Cevayir amcanýn ardýndan su dökmemiþtim ama senin ardýndan bir maþrapa su döküyorum bir gün olur buralara uðrayasýn diye kýymetini bil...Ben albul25'e soru soruyorum o albul72'den bana cevap veriyor yinede inkar ediyor 3 hesabý ve nicki olmadýðýný söylüyor..Yinede zeytinyað gibi suyun üstüne çýkýp ben haklýyým diyor..ytd..

Yer Ýmleri