Sayfa 462/1009 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Odeabank %20 faiz için paranın 2 gün vadesizde kalması gerektiğini söyledi. Böyle bir teklif alan oldu mu aranızda?
    %20 1 yıllık mi, 6 aya ne veriyor. Çok saçmaymış hele salı gününden taşısak avantaj perşembeye kalmıyor

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Odeabank %20 faiz için paranın 2 gün vadesizde kalması gerektiğini söyledi. Böyle bir teklif alan oldu mu aranızda?
    2 gün valorlu islem mi olur kabul etmeyin.herkes ayni gun bagladi burda.

3.  Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    %20 1 yıllık mi, 6 aya ne veriyor. Çok saçmaymış hele salı gününden taşısak avantaj perşembeye kalmıyor

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıllık enflasyona endeksli vs dedi bende ilk defa duydum böyle bir şeyi o nedenle sordum odea dan teklif alanlar böyle bir şey ile karşılaştı mı?

4.  Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Yıllık enflasyona endeksli vs dedi bende ilk defa duydum böyle bir şeyi o nedenle sordum odea dan teklif alanlar böyle bir şey ile karşılaştı mı?
    Evet bana da aynisini soylediler

Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...lamasi-6467837 Stopaj ile ilgili bi bölüm yok şuan an itibari ile Dolar 8.0978
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    ben geçen hafta bağladım. aynı gün valörlü gerçekleşti. söylediğin gibi 2 vadesizde kalma vs gibi bir durum yok bende.
    şaşırdım açıkçası..

7.  Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Millet epey bağlayınca şimdi şart şurt koşmaya başladılar.Kabul etmeyin tabii ki.Ben bağladım geçen hafta aynı güne valor işledi doğrusu da bu.

8. Türkiye çift paralı bir ekonomidir. O yüzden varlığınızı TL bazında değil, dolar bazında ölçmeniz daha doğru olur. Ortam sakinleşince dolara dönüp, işler karıştığında TL'ye dönmek ve yüksek faizden yaralanmak bu sistemin gerekliliğidir.

Sayfa 462/1009 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •