Artan

16,72 10 18:10
445.060,00 10 18:10
173,80 10 18:10
363,50 9.98 18:10
3,31 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

172,80 -10 18:10
12,60 -10 18:10
583,50 -9.95 18:10
31,50 -9.95 18:10
115,10 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.590.230.357,42 18:10
7.913.421.988,00 18:10
7.791.630.197,90 18:10
7.294.524.485,35 18:10
7.222.454.090,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    İnsanları enayi yerine koymaktan vazgeçin.. Biz her zaman "HDP, PKK'dır Halk düşmanıdır Kürdistan peşindedir" dedik, işte HDP EşBaşkanları da aşağıda "Biz PKK'yız" diye haykırmış!. Bu sözleri silah tehdidi altında söylemediler yürekten söylediler ve hiçbiri hiçbiryerde vazgeçtik pişmanız diye tek söz etmediler.
    Mete Bey,

Tabanın bir bölümünde ve partinin kurucu kadrosunda pkk sempatisi olduğunu inkar etmiyorum zaten.

Sorun, demirtaşın içeride olmasının nedeninin bambaşka olması.

Arkadaşa sorduğum 2 sorunun cevabını sizden de bekliyorum:

1- Demirtaş da bahçeli gibi 180 derece dönüp cumhur ittifakını desteklese 4 yıldır hapiste olur muydu?

2- "1" numaralı sorunun cevabının "hayır" olduğunu bildiğiniz halde demirtaşın içerde olmasını desteklerken içinde bulunduğunuz ahlaki çöküntünün farkına varıp kendinizden utanmıyor musunuz?

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

2.  Alıntı Originally Posted by rACE Yazıyı Oku
    "1" numaralı sorunun cevabının "hayır" olduğunu bildiğiniz halde demirtaşın içerde olmasını desteklerken içinde bulunduğunuz ahlaki çöküntünün farkına varıp kendinizden utanmıyor musunuz?
    Ne sempatisiymiş o! Başı PKK gövdesi HDP olan tek varlık var... Evet, Demirtaş'ın yalnızca C.Başkanına hakaretden değil Anayasanın değiştirilemez ilk 3 maddesini hiçe saydığı için de müebbetle yargılanması gerekirdi. Hakaret etmeseydi serbest olacaktı ki bu bile anayasayı hiçe saydığını görmemektir görevi ihmal suçudur.. PKK/hdp'lilerin Halk düşmanı teröristler olduğunu biliyorsun 40 bin insanın katlinden sorumlu olduğunu biliyorsun bir de utanmadan buraya gelip terörü övüyorsun..

3.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Ne sempatisiymiş o! Başı PKK gövdesi HDP olan tek varlık var... Evet, Demirtaş'ın yalnızca C.Başkanına hakaretden değil Anayasanın değiştirilemez ilk 3 maddesini hiçe saydığı için de müebbetle yargılanması gerekirdi. Hakaret etmeseydi serbest olacaktı ki bu bile anayasayı hiçe saydığını görmemektir görevi ihmal suçudur.. PKK/hdp'lilerin Halk düşmanı teröristler olduğunu biliyorsun 40 bin insanın katlinden sorumlu olduğunu biliyorsun bir de utanmadan buraya gelip terörü övüyorsun..
    Bravo,böylesine herkes gerekli tepkiyi vermeli.

Terörü nerede övmüşüm lütfen gösterin?

Ben sorunun demokratik yollarla çözülmesi gerektiğini savunuyorum.

Zaten 35 yıldır diğer yol denendi ve sonuç binlerce şehit.

Alıntı Originally Posted by rACE Yazıyı Oku
    Terörü nerede övmüşüm lütfen gösterin?

Ben sorunun demokratik yollarla çözülmesi gerektiğini savunuyorum.

Zaten 35 yıldır diğer yol denendi ve sonuç binlerce şehit.
    Bu ülkede terör sorunu demokratik yolla çözülmez abi. Zaten dünyanın hiçbir yerinde çözülmez. Terör ile demokrasi kelimelerinin yan yana gelmesi zaten imkansız ve mantıksız. Bizim terör IRA ve ETA gibi de değil zaten. Yedi kocalı hürmüz misali. Sadece dışardan mı değil elbet. İçerden de. Silah, insan, esrar,eroin,akaryakıt, gıda, sigara, elektronik eşya vb kaçakçılığı yapar, yapmadığından haracını alır. Suriye de petrol kuyusu bekler. Rantı çok büyük. Sadece Lice-Kulp-Hani üçgeninde yılda 40-50 milyar liralık esrar ele geçer. Bak sadece orada ve ele geçen. Gerisini sen hesap et. 2016 idi yanılmıyorsam rekor kırılmıştı 100 milyar lira piyasa değeriyle. O yıl Diyarbakır da yüksek katlı lüks konut inşaatlarının durduğu rivayet edilir

Sen ben sadece terör yüzünü görürüz. Şehit olan gençler, yetim kalan evlatlar. 37 yıl mı olmuş. 37 yıl daha devam eder. Önce rantını yiyeni ortadan kaldıracaksın. Dağdaki işin kolay kısmı.

Konuşarak falan olmaz. Ne yapacak devlet bunlara rantını mı ödeyecek her yıl?

6.  Alıntı Originally Posted by rACE Yazıyı Oku
    Terörü nerede övmüşüm lütfen gösterin? Ben sorunun demokratik yollarla çözülmesi gerektiğini savunuyorum. Zaten 35 yıldır diğer yol denendi ve sonuç binlerce şehit.
    PKK/hdp Terör örgütü şeflerinin hakkını hukukunu niçin savunuyorsun? Onların yüzlerce avukatı var zaten.. PKK/hdp'liler için "Kürt Sorunu" Kürtçe EğitimDili yani "Kürdistan sorunu"ndan başka bir şey değildir onu da Kürdistan vermeden çözemezsin.. Yok eğer sorun Kürdistan sorunu değilse ne sorunudur, burada madde madde anlat bize .. T.C yurttaşlarının yalnız ve yalnız Yurttaşlık haklarından yararlanamadığı için şikayet etme hakları vardır. Hiç kimse Etnik haklar isteyen parti kuramaz.. Türk ulusunun üyesi olmaya ben katlanamıyorum diyen sınır kapısından malını mülkünü yükleyip çıkabilir kimse de engel olmaz.. Tersi durumda her mahallede Lübnan tipi etnik devletçikler olur bu da zaten ortada devlet falan kalmamış demektir.. Toprağını 35 yıl da savunursun 35 bin yıl da savunursun bunda süre sınırı diye bir şey olmaz..

7.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    PKK/hdp Terör örgütü şeflerinin hakkını hukukunu niçin savunuyorsun? Onların yüzlerce avukatı var zaten.. PKK/hdp'liler için "Kürt Sorunu" Kürtçe EğitimDili yani "Kürdistan sorunu"ndan başka bir şey değildir onu da Kürdistan vermeden çözemezsin.. Yok eğer sorun Kürdistan sorunu değilse ne sorunudur, burada madde madde anlat bize .. T.C yurttaşlarının yalnız ve yalnız Yurttaşlık haklarından yararlanamadığı için şikayet etme hakları vardır. Hiç kimse Etnik haklar isteyen parti kuramaz.. Türk ulusunun üyesi olmaya ben katlanamıyorum diyen sınır kapısından malını mülkünü yükleyip çıkabilir kimse de engel olmaz.. Tersi durumda her mahallede Lübnan tipi etnik devletçikler olur bu da zaten ortada devlet falan kalmamış demektir.. Toprağını 35 yıl da savunursun 35 bin yıl da savunursun bunda süre sınırı diye bir şey olmaz..
    Anayasayı aanunçün ıncıklayıp gıncıklayamaya çalışıyorlar...
    Bir tane dil veya etnik yapı sok,al sana Yogoslavya...
    Ne sorunu kardeş,,,Türkiye üniter bir yapı,ulus devlettir...
    Sorun arayana ülkede,Türk sorunu vardır,Araplaştığımız yetmedi dışardan Arap getirdik..
    Demoğrafik yapımız bozuldu...
    Tanrı Türkü korusun....
    Tengri biz menen...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Devlet Pkk ile Hdp'yi bir tutmayıp birini terör örgütü olarak kabul eder ve tüm gücüyle savaşırken, diğerine maaş-seçim yardımı yapar. Teröristse neden milyonlarca lira verdik/vermekteyiz?

Hdp'nin pkk bağlantısı onlarca yıldır biliniyor. Ancak böylesine kritik bir seçime yaklaşırken bilmem kaç yıldır sümenaltı edilmiş gerçeklerin sanki dün ortaya çıkmış gibi gösterilip kapatma davası açılması samimi değil.

Madem pkk bağlantısını yıllar önceden biliyordun yıllarca neden bekledin?

Konu hdp karşıtlığı/sempatizanlığı değil.

Konu, kapatma davası kararının zamanlamasının manidar olması.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •