Sayfa 646/725 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696 ... SonSon
Arama sonucu : 5799 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Bank of satmasa çoktan tavandi. Ne oluyor boyle

2. 2008 de 1.50 den 15 e gitmişti bu kağıt. Her zaman potansiyeli vardır. Cumaya kadar neler olacak bakalım. Ytd

3. 2008-2009 sezonu demek istedim arkadaşlar

4.  Alıntı Originally Posted by TC MEHHAM Yazıyı Oku
    2008 de 1.50 den 15 e gitmişti bu kağıt. Her zaman potansiyeli vardır. Cumaya kadar neler olacak bakalım. Ytd
    Aslında sezon başı fener çok iyi kadro kurdu dedik pozisyon aldık malesef terste yakalandık,sonra gs baktık iyi gidiyor 3 haftada 8 puan kaybedince yine terste kaldık,şu an bjk hepsinden avantajlı durumda artı diğerleri birer hafta bay kalacak,çok büyük bir aksilik olmazsa ipi göğüslemek için en şanslısı kartal,onun için yüksek uçuyor ve uçmayada devam edecek gibi, bahsettiğiniz gibi 1.50 den 15 lere giden buralardan nerelere gider inşallah görürüz,herkes için hayırlısı olsun, yatırım tavsiyesi değildir,zarar oluşabilir. ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by TC MEHHAM Yazıyı Oku
    Bank of satmasa çoktan tavandi. Ne oluyor boyle
    Burada kim alıp satıyor bakmam hiç kafa yormam ben şuna bakarım şampiyonlukta oldukça avantajlımı?Şampiyonluk hisseyi nerelere taşır,günlük şu almış satmış inmiş kalkmış önemi yok hedefe kilitlenmek lazım,bu fiyatlardan satan düşünsün bence tabi. ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by Arci Yazıyı Oku
    Hayırlı geceler,
    Yaklaşık 22 senedir piyasadayım spor hisseleriylede haşır neşirim. Açıkçası OGUZ24 isimli arkadaşın yorumlarına öfkelenip kendimi tutamayıp acizane birkaç şey yazmak istedim. Oğuz kardeşimiz biraz fazla karamsar fazlaca terste kaldığından yoğurdu üfleyerek yiyenlerden kanımca ama art niyetli olduğunu sanmıyorum.
    Hissemize gelince, bugün ki duruşu güçlü ve mal toplayici nitelikteydi. Buna günlüğü tokatlama da diyebilirsiniz. Önce taban sonra tavan ve yatay kapanış. 10 iş günü maç yok maç yoksa çıpada yok. Silkelemek için mükemmel fırsat. Sampiyonluk icin daha 2 ay var yani hisseyle oynamak ve yukarı surmek icin yeterince vakit var.Hissedarların psikolojisine oynadıkları çok açık. Sizlere tek söyleyeceğim şey beklenti sürdüğü sürece çıkışın zigzaglı şekilde devam edecegidir. Hisselerde hedef fiyat yoktur beklentinin bittiği an vardır. O ana kadar Allah bol kazanç nasip etsin.
    21.03.2021

Sayfa 646/725 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •