Bence Sn Jakoya haksizlik etmeyelim Sn Abka
Cuma MB başkanının alınacağını ve sert düşüş olacağını kim tahmin eder.
Kişisel olarak hisse nette yazı yazmasını devamlı beklediğim 2-3 kişiden biri kendileri.
Zaman analizleri ise çok yapılan bir şey değil.
Bunu iyi yapıyor Sn jako
Ayrıca bunlar bir tahmin
Bunu yazmama gerek yok sanırım
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yapılan tekniğin içinde her haber vardır ve öyle kabul edilir.teknik önden haber arkadan gelir söylemi bu mantık üzerine kuruludur.
-kesin ifadeler burada zihinleri etkiler.bu nettir .bundan kaçınmak lazım.
-hasar tesbiti ve nerede yanıldığına dair düşünme için ben her zaman arada bir kenara çekilirim.
Geçenlerde yabancı bir analist: "Gelişen piyasalarda öngörüde bulunmak çok zor Türkiye de ise imkansız" demişti. FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. ABKA,
Ben yorum yapmıyorum, hesap yapıyorum.
Kişisel yorum yapmıyorum.
Baştan sona yeniden okuyun, ya da forumda bir özellik var, kullanıcı engelleme özelliği, bunu kullanın.
İki dolar analizi var son iki analiz ikisine de bakın, bunlar yorum değil emek verilmiş hesaplama bir grafiğin beş dakikada şekillendiğini düşünüyor olabilirsiniz.
Bu hesaplama o kadar değil.
Geçenlerde Kütahya'ya bacanağımın yanına ziyarete gitmiştim. Başlığa analiz göndermek için de bilgisayarımı yanıma aldım. Cuma günü idi yani haftalık kapanış olmuştu. Çalışmaya başladım. İşim uzun sürüyordu. Bacanağım sabırla beni izlemeye devam etti ve dedi ki bu işin sonu nereye varacak çok merak ediyorum. Yaklaşık 2,5 saatlik tarama ve puanlamalardan sonra ortaya tek sayfalık bir excel raporu geldi. O da başlığa göndermek için.
Diyeceğim o ki Sayın JAKO'nun ne yaptığını tahmin bile edemeyiz. O grafiğin altında yatan saatlerce emek olduğuna inanıyorum. Çünkü ben de her gün bir sayfalık excel tablosu için yaklaşık 1,5 saat harcıyorum. Hafta sonları ve ay sonları kapanışlarını söylemiyorum bile.
Çok değil, birazcık saygı...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Sn Jako,
Belki 5-6 yıldır takip ederim sizi belki daha uzun süredir. Bana katkısı olmazsa bunu her gün yapmazdım. Mutlaka her gün yoklarım ve analizlere katılmam şart değil ama bana ciddi bir perspektif verir- datayla bezenmiş- istatistik biriminin çıktılarını içeren kıymetli çalışmalardır- tabiki bir başkasının doğal bakışını içerir- çok doğal. Aynı grafiğe bakıp herkesin başka şey görmesi gibi. Özetle çabalarınız- ama sadece çaba değil harika hesaplama ve analizleri büyük bir doğrulukla içeren çabalarınız çok kıymetli. Kırk fırın ekmek yemem lazım yapabilmek için. teşekkürler.
Yer İmleri