Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1189 madde; 1 - 8 arası.

Konu: DUNYH - Dünya Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by dogruhisse Yazıyı Oku
    Tahmin ettiğim gibi hareket ediyor beklenti bitti üst pazara geçtik hadi dağılın mesajı ve aynı zamanda da tahta sahipli hadi başka kapıya mesajını da balinalara veriyor ben daha önce dediğim gibi çıkmaya niyetim yok bu benim kararım ama sizler dilediğinizi yapmakta özgürsünüz bu kadar baskı bende ki inancı yükseltiyor
    Bu yoruma katılıyorum Dostum. İyice silkeleyip yoluna öyle devam edecektir. Yoksa boşuna o kadar borcu kapatmadı. Tahta sahibinin de vardır kafasında bir plan

2.  Alıntı Originally Posted by turkuazmavii Yazıyı Oku
    Bu yoruma katılıyorum Dostum. İyice silkeleyip yoluna öyle devam edecektir. Yoksa boşuna o kadar borcu kapatmadı. Tahta sahibinin de vardır kafasında bir plan
    Eyvallah dostum kusura bakmasın spek o çakalsa ben ondan da çok çakalım ben bu hisseden 10 katımı almadan hayatta gitmem, devir gıda devri hiç bir krizden etkilenmiyor tarım ve gıda şirketleri bugün oyak gitti sagra yı aldı ceo su bu krizde bile büyüyen ve hiç bir krizden etkilenmeyen sektör gıda olduğu için bu alımı yaptık ve daha da geliştireceğiz dedi. Eeee borçlar bitti, karlılık arttı, ihracat arttı, dolar kuru kapanış en üstlerden yazılacak ilk çeyrek mart ayı için bu da selgd nın karlılığını etkileyecek olumlu manada çünkü ihracatçı bir şirket, sırada inşaat işinden gelecek haberler ve paralar var. Benim vaktim bol millet yüzde 19 20 için vadeli de bir sene bekliyor ben on katı için beklemişim çok mu

Alıntı Originally Posted by dogruhisse Yazıyı Oku
    eyvallah dostum kusura bakmasın spek o çakalsa ben ondan da çok çakalım ben bu hisseden 10 katımı almadan hayatta gitmem, devir gıda devri hiç bir krizden etkilenmiyor tarım ve gıda şirketleri bugün oyak gitti sagra yı aldı ceo su bu krizde bile büyüyen ve hiç bir krizden etkilenmeyen sektör gıda olduğu için bu alımı yaptık ve daha da geliştireceğiz dedi. Eeee borçlar bitti, karlılık arttı, ihracat arttı, dolar kuru kapanış en üstlerden yazılacak ilk çeyrek mart ayı için bu da selgd nın karlılığını etkileyecek olumlu manada çünkü ihracatçı bir şirket, sırada inşaat işinden gelecek haberler ve paralar var. Benim vaktim bol millet yüzde 19 20 için vadeli de bir sene bekliyor ben on katı için beklemişim çok mu
    sayın egecan, investte yazmayı bıraktınız.artık buradasınız.bence burada daha az yazılıyor ama çok daha düzeyli.küfür yok,hakaret yok.umarım böyle de gider...

4.  Alıntı Originally Posted by ebcim Yazıyı Oku
    sayın egecan, investte yazmayı bıraktınız.artık buradasınız.bence burada daha az yazılıyor ama çok daha düzeyli.küfür yok,hakaret yok.umarım böyle de gider...
    Dostum ben ordaki egecan değilim dediğin yerde zaman zaman yazdım ama dedigin gibi çok küfür ve hakaret ediliyor simdilik burdan devam

Dostum ben ordaki egecan değilim dediğin yerde zaman zaman yazdım ama dedigin gibi çok küfür ve hakaret ediliyor simdilik burdan devam
    Egecan kardeşim yapma !.Neyse, öyle görünmek istiyorsun her halde.Ben de bir daha söz etmem...

6.  Alıntı Originally Posted by ebcim Yazıyı Oku
    Egecan kardeşim yapma !.Neyse, öyle görünmek istiyorsun her halde.Ben de bir daha söz etmem...
    Dostum ben önemli biri değilim ki kimliğimi gizleyeyim senden cidden egecan değilim yemin istersen ahanda yemin ederim O arkadaşı biliyorum diğer tarafta yazıyor. Bu arada hissemize gelirsek, klasik top çeviriliyor orta sahada, ya vakti bol ya da paraya ihtiyacı yok speğin, malın toplu olduğu aşikar, ama olabildiğince ucuzdan malı kapatmaya uğraşıyor görüntü öyle, eğer yatırımcı vermezse yukarı sürmek zorunda kalırlar o kadar para bağlayıp böyle beklentilerin olduğu bir tahtada seneyle bekleyemezsin, ha beklersen nolur dikkat çekersin elinde ki malı tenzilatlı verirsin.

Dostum ben önemli biri değilim ki kimliğimi gizleyeyim senden cidden egecan değilim yemin istersen ahanda yemin ederim O arkadaşı biliyorum diğer tarafta yazıyor. Bu arada hissemize gelirsek, klasik top çeviriliyor orta sahada, ya vakti bol ya da paraya ihtiyacı yok speğin, malın toplu olduğu aşikar, ama olabildiğince ucuzdan malı kapatmaya uğraşıyor görüntü öyle, eğer yatırımcı vermezse yukarı sürmek zorunda kalırlar o kadar para bağlayıp böyle beklentilerin olduğu bir tahtada seneyle bekleyemezsin, ha beklersen nolur dikkat çekersin elinde ki malı tenzilatlı verirsin.
    Tamamdır arkadaşım.Bir daha egecan demem.Yorumunuza katılıyorum.Bana göre son çırpınışlar.Bugün-yarın kağıt gider.Hem de ikili fiyatlara...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •