Originally Posted by Webster Fuatim Birilerine inat yeni kap gelmis Ne diyor daaaa Anlamiyeah daaa Yarin da kesin tavan diyor sanki Bir bak Sende anlamazsan odabasina sorariz Benim anladigim diyorki ulufe dagitacaktik Yeniceri ayaklanmasin 27 sinde aciklayacagiz
Originally Posted by Foçabeyi Ben yorumlamadım. Sadece goygoyladım. Yorumlamak istiyorsan buyur sen yorumla oynak beyim. O engin tecrübe ve bilginden istifade edelim. Benim yorumlayacak bilgim ve tecrübem yok biliyorsun. Tribe girme Dun attigim pm leri hatirla Sus biat et
Originally Posted by Webster Tribe girme Dun attigim pm leri hatirla Sus biat et Ateşle bi yüz bin taksit taksit ödeyeyim sana Onlarla kadife alacağım söz.
Eee yapraksiz ustadim gordunuzmu
Originally Posted by Webster Benim anladigim diyorki ulufe dagitacaktik Yeniceri ayaklanmasin 27 sinde aciklayacagiz okuyamadım üstad ne diyor? kap işinden ortağım focabeyi anlar.
Originally Posted by Fuat Soylu okuyamadım üstad ne diyor? kap işinden ortağım focabeyi anlar. 27 sinde gk temettu icin toplaniyeah diyor Sizi ihya ettik daha da edecegiz diyor Yanlis mi yorumluyorum odabasi?
Originally Posted by Foçabeyi Ateşle bi yüz bin taksit taksit ödeyeyim sana Onlarla kadife alacağım söz. Odabasina bak heleeeee Bizi soyacak Ben de eyt den sonra yanima alacaktim onu Banker bilom benim
Mb nin alinmasiyla dolarin cikisina inaniyorsunuz da Yeni mb nin aciklamasiyla dususune neden inanmiyorsunuz 😀😀😀😀
Forum Rules
Yer İmleri