Sayfa 532/602 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 4,249 - 4,256 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    26 nın altında biraz daha ALGYO ve 5.10 dan OZKGY topladık.Hayırlısı diyelim.YTD.

Hadi bakalım inşallah bugun son gordugumuz kırmızı olur.
    Sn. Esma, #ozgyo mu, #ozkgy mu? Hangisinin temeli daha sağlam?

2.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Borsa bugün düşer yarın kalkar .Önemli olan gelecek vizyonu olan ,büyüyen güzel bilançolar açıklayan Ulkemin güzel şirketlerine herdaim yatırım yapan kazanacaktır.Örneğin bugün biraz daha CEMTS ,ALKIM ve USAK aldım.YTD.
    Tebrikler . Cemts hakettiği yerlere gelir inşallah...

3.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Tebrikler . Cemts hakettiği yerlere gelir inşallah...
    31.12.2020 tarihli açıklamamızda;

"Yurt dışından satın alınan MAN firması yeni üretim hattının montajının devam etmekte olduğu ve 2021 yılı ilk çeyreğinde deneme üretimine başlanılması planlandığı" KAP'ta açıklanmış idi.

Yurt dışından satın alınan MAN firması yeni üretim hattının montajı tamamlanmış olup deneme üretimlerine başlanmıştır.

CEMTS 16 .13 an itibariyle.. bügün 15 altında aldıklarımı 16.00 dan sattık.biraz geri gelsin gene yerine koyarız.

4.  Alıntı Originally Posted by Hüsnü Yazıyı Oku
    Sn. Esma, #ozgyo mu, #ozkgy mu? Hangisinin temeli daha sağlam?
    OZKGY bana göre.YTD.

5.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku

"Yurt dışından satın alınan MAN firması yeni üretim hattının montajının devam etmekte olduğu ve 2021 yılı ilk çeyreğinde deneme üretimine başlanılması planlandığı" KAP'ta açıklanmış idi.

Yurt dışından satın alınan MAN firması yeni üretim hattının montajı tamamlanmış olup deneme üretimlerine başlanmıştır.

CEMTS 16 .13 an itibariyle.. bügün 15 altında aldıklarımı 16.00 dan sattık.biraz geri gelsin gene yerine koyarız.
    Cok süper haber . Celik hocanın dediği gibi geleceğin egeen i olur inşallah...

6. 33.40 la ARCLK gene listeye aldık.YTD:

7.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku

CEMTS 16 dan satıklarımı 15.74 den yerine koydum.Yolumuz uzun sabırla bekliyeceğiz.2021/1 .çeyrek karı güzel gelecek şirketlerin içinde anılıyor.Hocamız EGEEN olacak bir şirket demişti.YTD.

8. 2 hafta içerisinde bilanço dönemine gireceğiz.
    Pozitif ayrışmalar başlayacaktır.
    Demir Çelik ve bakır fiyatların degerlendigi bu çeyrekte EREGL, SARKY ve CEMTS tan pozitif bir bilanço bekliyorum. YTD.

Sayfa 532/602 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •