Sayfa 542/602 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    celik hocam , batı söke çimento harekete başladı..
    evet mebes hayırlısı bakalım bu seferki hareket uzun soluklu olucak gibi izleyip göreceğiz

2.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    celik hocam ısgyo da bugün iyi para girisi oldu . Sanki hareketlenecek gibi duruyor ...
    istediğim hareketi bir türlü yapmadı ıhlgm gibi bir hisse

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    istediğim hareketi bir türlü yapmadı ıhlgm gibi bir hisse
    Evet . Vkgyo , ısgyo bu Şirket leri muco yönetiyor

4. Fakat hiçbiri Ihlgm gibi olamaz. Tavan sonrası düzelir gibi oldu . Yine aynı...

5.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    evet . Vkgyo , ısgyo bu şirket leri muco yönetiyor
    vkgyo genel kurulu var katılmayı düşünüyorum hatta katılıcam mücoyu görürsem mebes slm var diyecem yatıp kalkıp yedi sülalene bool boll sevgilerini iletiyor diyecem

6.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    vkgyo genel kurulu var katılmayı düşünüyorum hatta katılıcam mücoyu görürsem mebes slm var diyecem yatıp kalkıp yedi sülalene bool boll sevgilerini iletiyor diyecem
    Az bile . Bana denk gelse muco . 2 senelik acımı alirdim . Bol bol sevgi sunardım

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    topikdeki bazı paylaşımlarımızı telegram gruplarında görmek beni üzdü acıkcası bu nedenle haftalık hisse paylaşımlarını özelden gönderme kararı aldım böylelikle ziyaretci olarak siteye girip paylaşımlarımı çalmalarını önlemiş olucam başaramazsak özel bir telegram grubu kuracağım tamamen ücretsiz
    İyi akşamlar hocam emek hırsızlarını da Rabbime havale ediyorum

8.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    amin..... Esma fonet drenç üstü kapatmadı yarın nasıl bir hareket yapmasını bekliyorsun drenç 15.55 geçermi yoksa düzeltmemi yapar fibo yorumunu alayım
    Hocam 15.25 inip tekrardan yukarı doğru ivmelenir diye düşünüyorum. 15.65 üzeri kalıcılık sağlarsa 22 üzeri bir hareket beklerim. YTD.

Sayfa 542/602 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •