Sayfa 630/1000 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Süveyş Kanalı'nı kapatan Ever Given isimli dev gemi dünya ticaretine ağır darbe vurdu. Mısır, deniz trafiğinin 6 gün boyunca durmasına neden olan geminin yol açtığı zararın tazmini için geminin ait olduğu firmadan en az 1 milyar dolar talep edileceğini belirtti.

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Dolardan kastınız USDTRY sanırım..o sonraki denklem..ilk denklem USA CPI artıyor ama hala yansımadı, Sn Deniz43 e göre (onun yazılarını/yaklaşımı bir okuyun) yaz aylarında yansıyacak..

O halde;
    -Halen yaz aylarına kadar US10Y v.b. < CPI olmalı, aksi halde borsalarda yansımasını izlerdik..
    -Ons altın zirveden gelen formasyon tamamlandı, ya bitti, ya araya komple bu formasyonun bir tepki/ara dalgası girmeli, bu şekilde düşüş çok extrem bir durum gibi..
    -Ukrayna ısınıyor, halen kuvvet kaydırma aşamasında, durup dururken kimse kuvvet kaydırmaz, Blinken'in ve Ukrayna Dış İşleri Bakanının açıklamalarını takip edin..

Bu denklem çözülürse, USDTRY ayrıca eklemlenecek..

Bunlar ihtimaller, şu da bir ihtimal, A oluşur da düzeltme sonrası tekrar orayı geçerse, 1850 lere uzanabilir...uzanmaya da bilir..bakış açısı..YTD

Sağ ol değerli arkadaşım.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

3. Bir iki küçük düzeltme ve DXY ile senkronizasyon senaryosu...öte yandan XAUUSD uzun zamandır bu kadar nizami impulse çizmiyordu, tırsmadım değil açıkçası...YTD

Türkiye CDS : 459,40

5. kurdaki geri çekilmeye bakılırsa, bugün bir miktar yüksek oktanlı girişi var .. başkan değişiminin faiz kaynaklı olmadığına ikna edilenler, geri mi dönüyorlar acaba?
    ytd..

Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    kurdaki geri çekilmeye bakılırsa, bugün bir miktar yüksek oktanlı girişi var .. başkan değişiminin faiz kaynaklı olmadığına ikna edilenler, geri mi dönüyorlar acaba?
    Ne kaçırdım? Rezervlerimiz mi arttı? Dış borcumuz mu azaldı? Bütçe fazlası mı vermeye başladık? Cari açık mı kapandı ?
    Enflasyon mı düştü? Faizler mi düştü?

7. Dolar kan kaybediyor hem borsalar, hem emtialar kımıl kımıl. Maşallah maşallah.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ne kaçırdım? Rezervlerimiz mi arttı? Dış borcumuz mu azaldı? Bütçe fazlası mı vermeye başladık? Cari açık mı kapandı ?
    Enflasyon mı düştü? Faizler mi düştü?
    cevap hiçbiri
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 630/1000 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •