Sayfa 74/1312 İlkİlk ... 24647273747576841241745741074 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 585 - 592 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    İyi de buralarda piyasa 2015 e kadar gavurlar arasında dönüyor gibi bir şeydi.Misal alanyada türklere ev satmayan siteler vardı.Adamlar kendi aralarında alım satım yaptıkları dönemde dolar euro pound bizde devaulasyon yemiş veya ucuzlamış adamların umuru değildi.Adam verdiği euroyu poundu biliyordu.O nedenle bir nevi pound veya euro nun tl karşısındaki paritesi bir türk olarak biz onlardan ev almak istersek önemli oluyordu.Buralarda değişik bir olay vardı.Son beş yılda gavurlar gavurlara satamıyor ,anlıyamadığım bir şekilde hepsi satıp satıp gidiyorlar,yeni yabancı alımı çok az,o nedenle evlerin fiyatı euro pound bazında da düşüyor.Bizim kendi kar zararımız başka hesap onların hesapları başka.
    yabancılar genelikle zaten ev alıp orda yaşayanlar değil. yani gittikleri yerlerde ev alıyorlar antalyadaki evini satmıştır başka yerden almışır birazda orda tatil yaparlar.

çok azdır evi alıp komple türkiyeye yerleşen

türkiyeyi genelikle konaklama olarak kullanıyorlar misal alanyadan evi alıyor 15 gün alanyada kalıyor sonra geziye çıkıyor türkiyeyi dolaşıyor vb.günlük kiralık vb gibi şeylerle uğraşmak istemiyorlar yabancılar çok gezen insanlar..

en fakirleri bizde kaldı zaten

Buraların piyasasını gavurlar belirliyor gibi bir şeydi.Adamlar bir yere rağbet ederlerse fiyat euro bazında pound bazında milim oynamaz.İsterse TL yüzde otuz değer kaybetsin gavur o piyasayı düşürmezdi.Son beş yıldır olay değişti.
    çok kazık yediklerini anladıklarında kalmıyorlar kaldımı toplu halde ( site ) olarak kalıyorlar.

milasta misal sadece ruslara satılan yerler var.

almaya kalksan satmıyorlar.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    çok kazık yediklerini anladıklarında kalmıyorlar kaldımı toplu halde ( site ) olarak kalıyorlar.
    Belki de ondandır,pound euro hesabına vurunca 2014 den beri dayak yiyorlar.Belki de rant hesabı da bu göçlerinde etkindir,doğrudur tabi adamlar salak değil ya onlar da matematik biliyor elbet.

Belki de ondandır,pound euro hesabına vurunca 2014 den beri dayak yiyorlar.Belki de rant hesabı da bu göçlerinde etkindir,doğrudur tabi adamlar salak değil ya onlar da matematik biliyor elbet.
    yaz yaz bitmez

zamanında daire değil odaları satmışlar.

kalır mı ?

milasta misal sadece ruslara satılan yerler var.

almaya kalksan satmıyorlar.
    Onu diyorum alanyada da irlandalıların yaptırdığı site vardı,sordum türke satmıyoruz dedi müteahit.Fiyat bile vermedi.

yaz yaz bitmez

zamanında daire değil odaları satmışlar.

kalır mı ?
    Evet az şeetmemişiz adamları,ondan da kaçıyorlar elbet.

Onu diyorum alanyada da irlandalıların yaptırdığı site vardı,sordum türke satmıyoruz dedi müteahit.Fiyat bile vermedi.
    doğrudur neler gördü gözler

site yöneticileri özelikle çok vurgun yaptı geçmişte. yabancılar dayanamadı satmak zorunda kaldı !

site düşün..

senden habersiz evini günlük kiralamış.

yabancı geliyo evde başkası var

Sayfa 74/1312 İlkİlk ... 24647273747576841241745741074 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •