Sayfa 73/1312 İlkİlk ... 23637172737475831231735731073 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 577 - 584 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1. Hakkımı helal etmiyorum diyeceğine, sen de hukuk mücadelesi verip alsana tapunu madem Hilmi Bey. Çok da umurlarındaydı senin hakkını helal etmemen

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Sur Yapı İdilia Tapu Verilmiyor
    Hilmi 3 hafta önce

İstanbul Sultanbeyli 'de Sur Yapı firmasına ait bir adet evi inşaat öncesi aldık. Aldığımız gün ne kadar büyük bir hata yaptığımızın farkına varamamıştık. Daireyi teslim ettiler hiçbir borcum yok. Hiçbir borcu olmamasına rağmen 6 yıldır Sur Yapı İdilia daire tapularını teslim etmemektedir.

Bizim dairelerimiz ipotek olarak başka projelerinde göstermişler. Arıyoruz tamam diyorlar, bir dahaki ay diyorlar. Son dönemde artık ulaşmakta imkansız. Ben yoruldum. Tapusunu alanlar hukuk mücadelesi verip bu şekilde aldılar. Sur Yapı sana hakkımı helal etmiyorum.
    https://www.sikayetvar.com/sur-yapi/...apu-verilmiyor

şu topic oldum olası hala konutu altına göre dolara elma veya armuda göre kar zarar eğrisi çizdirmeye çalışıyor.

biri vardı akdenizde emlak pounda endeksli falan diyodu.

ben yazlığı satılığa çıkarayım fiyata 15 osmanlı sikkesi yazcam

keyif değilmi?

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    şu topic oldum olası hala konutu altına göre dolara elma veya armuda göre kar zarar eğrisi çizdirmeye çalışıyor.

biri vardı akdenizde emlak pounda endeksli falan diyodu.

ben yazlığı satılığa çıkarayım fiyata 15 osmanlı sikkesi yazcam

keyif değilmi?
    İyi de hakikaten antalyada gavurlar evleri zamanında kaç euroya aldıysa o fiyatdan üç beş düşüyor o fiyatdan satmaya çalışıyor,ha bu ara satabiliyor mu derseniz satamıyorlar.Fiyatlar nasıl derseniz son beş yılda yüzde 40 dayak yediler,yani misal 100 bin euroluk evi 60 bin euroya falan düştü.Ama fiyat derseniz pek çok bölgede cidden euro sterlin falan, ha bakın dolar işi yok dolarla fiyat hemen hemen antalyada hiç duymadım desem yeridir.

Pounda endeksli demeyelim de istenen para birimi euro pound diyelim daha doğru olur.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    İyi de hakikaten antalyada gavurlar evleri zamanında kaç euroya aldıysa o fiyatdan üç beş düşüyor o fiyatdan satmaya çalışıyor,ha bu ara satabiliyor mu derseniz satamıyorlar.Fiyatlar nasıl derseniz son beş yılda yüzde 40 dayak yediler,yani misal 100 bin euroluk evi 60 bin euroya falan düştü.Ama fiyat derseniz pek çok bölgede cidden euro sterlin falan, ha bakın dolar işi yok dolarla fiyat hemen hemen antalyada hiç duymadım desem yeridir.
    gavur tabiki dolar veya euro ile alacak zaten tl ne arasın gavurda

kaldıki turkiş lira ediyo desen zaten anlamayacak

ancak bu . söz konusu olan emlağın dolar veya euro ya endeksli olduğu anlamına gelmez.

fiatı sadece piyasa belirler.

2- aldığınız emlağın kar zarar ettiğini ancak yine bir emlak ile kıyas edebilirsiniz. öyle kimisi dolar kimisi euro kimisi altın bazında kar zarar ediyorsa bu hesap yanlış.

misal benim evim var. 10 sene önce aldım 100 k şimdi eder 750 k. şu kadar kar etttim köydeki kahvehane muhabbeti

eee evi aldım 10 sene önce aldığım mahallede tüm keyfi yerinde olanlar zenginler diyim taşındı gitti buraya geldi suriyeliler misal

benim evi satıp yeni bir ev almam için üstüne para vermem gerekiyor .

kar ne ?

yok

sonuç ne = zarar.

bu kadar.

ha istisnalar hariç.

tarla/arsa almışındır imar geçmiştir kalmıştır 70 daire vs vs

çok farklı şeyler.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    gavur tabiki dolar veya euro ile alacak zaten tl ne arasın gavurda

kaldıki turkiş lira ediyo desen zaten anlamayacak

ancak bu . söz konusu olan emlağın dolar veya euro ya endeksli olduğu anlamına gelmez.

fiatı sadece piyasa belirler.

2- aldığınız emlağın kar zarar ettiğini ancak yine bir emlak ile kıyas edebilirsiniz. öyle kimisi dolar kimisi euro kimisi altın bazında kar zarar ediyorsa bu hesap yanlış.

misal benim evim var. 10 sene önce aldım 100 k şimdi eder 750 k. şu kadar kar etttim köydeki kahvehane muhabbeti

eee evi aldım 10 sene önce aldığım mahallede tüm keyfi yerinde olanlar zenginler diyim taşındı gitti buraya geldi suriyeliler misal

benim evi satıp yeni bir ev almam için üstüne para vermem gerekiyor .

kar ne ?

yok

sonuç ne = zarar.

bu kadar.
    İyi de buralarda piyasa 2015 e kadar gavurlar arasında dönüyor gibi bir şeydi.Misal alanyada türklere ev satmayan siteler vardı.Adamlar kendi aralarında alım satım yaptıkları dönemde dolar euro pound bizde devaulasyon yemiş veya ucuzlamış adamların umuru değildi.Adam verdiği euroyu poundu biliyordu.O nedenle bir nevi pound veya euro nun tl karşısındaki paritesi bir türk olarak biz onlardan ev almak istersek önemli oluyordu.Buralarda değişik bir olay vardı.Son beş yılda gavurlar gavurlara satamıyor ,anlıyamadığım bir şekilde hepsi satıp satıp gidiyorlar,yeni yabancı alımı çok az,o nedenle evlerin fiyatı euro pound bazında da düşüyor.Bizim kendi kar zararımız başka hesap onların hesapları başka.

Buraların piyasasını gavurlar belirliyor gibi bir şeydi.Adamlar bir yere rağbet ederlerse fiyat euro bazında pound bazında milim oynamaz.İsterse TL yüzde otuz değer kaybetsin gavur o piyasayı düşürmezdi.Son beş yıldır olay değişti.

Sayfa 73/1312 İlkİlk ... 23637172737475831231735731073 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •