Sayfa 61/175 İlkİlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon
Arama sonucu : 1398 madde; 481 - 488 arası.

Konu: NTHOL - Net Holding

1.  Alıntı Originally Posted by fenerLEE Yazıyı Oku
    Kumar olayına real hayatta bende karsıyım.Cunku dınımızde bu gunahtır.Ama bu tarz platforflarda bunu dıllendırmekte bır okadar sacmadır.
    Şımdı merak edıyorum kendımızı kandırmayalım borsada oynayarak bız ne yapıyoruz.
    Yatırım demeyın sakın yatırım olunca her ıkı tarafta yanı satanda alanda memnun olması demektır.Ama borsada kazanmak ıcın bırının kaybetmesı lazım .Bu durumda kaybedenın ahını almış olmuyormuyuz.Aldıgımız Hıssenın arkasından kufretmedıgımız zaman olmuyormu
    O zaman alkollu ıcecek ureten hısselerdende almayalım.
    Dostum derdim münazara degil fakat sizin dininizde yasak baskasınınkinde degil şimdi Allah baba hesap keserken hangisini baz alıyor? Bir de dinle borsanın ilgisi sanki pek yok...

2.  Alıntı Originally Posted by Bay Tomi Yazıyı Oku
    Yıl 2003 İstanbul yaklaşımı ile kurtuldu yıl 2021 bu seferde pandemi dolayısı ile şirketi kötü günler bekliyor , kumar dememin sebebi dün shov tv de bir programda sanal kumar hastasının itiraflarını dinledikten sonra net holdingin bilançosu ve geçmiştede durumları aklıma geldi ondan öyle yazdım , net hol 1997've 2013 de küçük miktarlarda temettü vermiş, başka tarihinde gözle görülür borsada da yatrımcısınıda para kazandırğı da yok , herkes farklı düşünebilir bu kağıt 1,30 düştüğünde bende vardı , halada var ama bazı durumlarıda gözden kaçırmamak lazım , yatırım tavsiyesi deildir..
    Nthol agresif sayılacak derecede büyüyen bir şirket nasıl versin temettü?

3. Küçük Yatırımcı olarak bizler, NTHOL'ün Bitcoin alıp almadığını sadece Bilançoda mı görebileceğiz? Bitcoin sahiplenilmesi ile ilgili bir KAP bilgilendirilmesi neden yapılmadı? Bunu neden yazdım? : Bitcoin sahiplenmesi ile ilgili KAP haberi göndermeyen şirket, Bitcoin satışı durumunda da KAP haberi göndermeyebilir. Diyelim ki Bitcoin 20 misli arttı ve küçük yatırımcı, bilanço beklentisi ile bayram havasındayken, bilanço açıklanıyor : NTHOL elindeki Bitcoinleri 2 misli iken satmış !!!!!!!!!!!

4. Şirketimizin kendi paylarının geri alımı ile ilgili olarak,

Yönetim Kurulumuzun 26.07.2016, 22.12.2016 ve 25.09.2017 tarihinde almış olduğu kararlarına ilave olarak alınan 13.08.2018 tarihli kararı gereğince;

05.04.2021 tarihinde NET HOLDİNG A.Ş. payları ile ilgili olarak 4,35 - 4,40 TL fiyat aralığından
    1.000.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi
    ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte NET HOLDİNG A.Ş. sermayesindeki
    paylarımız 05.04.2021 tarihi itibariyle %39,53 sınırına ulaşmıştır.

5. 12 Nisanda turizm kapalı devre acılıor, turistlere otellerden cıkmama sartı gelior yanlıs anlamadıysam...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Besim ağa piyasadan kağıtları topladı galiba..
    Borsanın kırmızı olduğu bir günde, kagıt yeşillikler içinde..

7. Tahtada alisilmadik garip harwketler oluyor. Tahtacimi degisti acaba.

NTHOL merkez bankası krızındekı fıata adım adım gelıyor.yavas olsun ama temız olsun.
    Hedefım bellı bence yaz truzım sezonu acılmadan hedefıme ulasacak.
    YTD soyledıklerım bır garıbanın duasıdır.Bakalım gokten kemık yagacakmı
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

Sayfa 61/175 İlkİlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •