Kürdistan tezgahçısı ABD, Karadenizin donanmasına açılmasını gizli saklı değil apaçık ve hiç utanmadan istiyor. Ama Akape bağzı iyiniyetli muhalefeti öyle güzel sustalı maymuna çevirmiş ki "Montrö ile aldığımız egemenlik haklarımıza tecavüz düşünülüyor ama sesimi çıkarırsam Mağdurum da, mağdurum.. edebiyatı yaparlar" diye korkudan ağzını açamıyorlar.. Sonra da bağzı çok bilmişler çıkıyor siz "muhalefete muhalefet ediyorsunuz" diyor.. Tecavüze ağzını açmaktan korkan öyle muhalefetin ben içine tukureyım, bugün ağzını açmayacak da ne zaman açacak! Bir de gerçekte ikiyüzlü olan muhalifler var ki aslında bunlar Akapenin ABD'ye Evet dediği her konuda bu biçimlerde gizli destek veriyor., bunların ise yedi ceddini sevmek gerek.. https://mobile.twitter.com/USEmbassy...60972753313793
Şu anda muhalefet partilerinin başındakilere zerre güvenmiyorum. Hepsi bir şekilde vatanseverleri susturma görevi üstlenmiş ! Perinçek , vatan partisi diye çıkınca o günkü ortamda tüm canı yanan emekli asker- hakim- doktor vb. bürokratlar partiye katıldı. Büyük sinerji yakaladı. ( sözde ermeni soykırımına karşı yurtdışında verdiği mücadele de etkili oldu ) . Meğerse ; gerçek niyetleri ABD karşıtlarını tek tek fişleyerek bir çatı altında toplayarak adeta toplu imha etmekmiş. Güya bu şahıs Çin taraftarı . ABD nin değişik işbirlikçisi gibi geliyor.
Yakın çevremde bir sürü var bunu destekleyip şimdi tevbe eden. Anlamıyorum ki adam zaten ne olduğunu o malum fotoğraf ile yıllar öncesinden belli etmiş niye takılırsınız peşine... Helal olsun büyük politikacı ama keklik gibi avladı saftirik vatanseverleri.
Uğur Civelek'i de Ulusal Kanal'dan bu kovdu deniyor ama aslı astarı var mıdır bilmem.
Yer İmleri