Sayfa 773/916 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon
Arama sonucu : 7327 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: DOHOL - Doğan Holding

Daha evvel de yazdım ,gavurlar çok çıkış yapmış ve hala yapıyor.Şirket bence sağlam ,az bişi aldım gene ama erken aldım sanırım.Bu gavurlar başka bir şeyi fiyatlıyor,olay şirketlerden bağımsız,bir çöküş bekleniyor gibi tüm kağıtlarda acil çıkış yapıyor adamlar.Lot sayımı artırmamak için kendimi zor tutuyorum,şirket için bu rakamlar kelepir ,ama bir ama var işte maalesef kafamı kurcalayan.

Valla gene az bişi ekledim,ama içim nedense huzursuz,kağıda bakıyorum kelepir,sonra gavurlara bakıyorum,bunlar neden her seviyeden her kağıtdan kaçıyorlar neyi biliyorlar diye düşünüyorum canım sıkılıyor.Du bakali ne olcak.

3. Abi bırak gevuru mevuru. Bunda ne gavuru olacak hepsi emmi işte anlasana...

Bedava bu kağıt çok net yazıyorum. 50 kuruş tan alıyorduk şimdi tek trade 60 80 kuruş bırakıyor. Ucuz maldan zarar gelmez
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla gene az bişi ekledim,ama içim nedense huzursuz,kağıda bakıyorum kelepir,sonra gavurlara bakıyorum,bunlar neden her seviyeden her kağıtdan kaçıyorlar neyi biliyorlar diye düşünüyorum canım sıkılıyor.Du bakali ne olcak.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi bırak gevuru mevuru. Bunda ne gavuru olacak hepsi emmi işte anlasana...

Bedava bu kağıt çok net yazıyorum. 50 kuruş tan alıyorduk şimdi tek trade 60 80 kuruş bırakıyor. Ucuz maldan zarar gelmez

İyi de alan emmi satan emmi ise 4.20 den 2.90 a kim çaktı.Bize bu fiyatdan alım fırsatı niye veriyorlar.

Gavuru küçümseme tüm çöküşlerden önce gavurlar aylarca çıkar.Hadi bunun gavuru emmi,garantideki de mi emmi.

6. 2.5 - 4.2 arası Jem abi operasyon çekti, emmi hatırlarsan absürt şekilde 3.64 lerde şirket alımı yaptı, jem babaya gözdağı idi, o da kazandığım yeter dedi malı boca etti çıktı.

Sonrasında hisse yatayda operasyonu sindiriyor. Eğer 3.7 üstü maliyetli çok kişi varsa ( sanmam? ) yatayda mal beklee göstergeler soğur ama flash crash mb satışında bile pek sallamadı.

Ben zaman ve hareket tahmin etmeyi çok bilmem çok da sevmem o nedenle fazlasına yorum yapamıyorum ne olur bilmem ama çok ucuz olduğunu biliyorum o bana yeterli.
    İyi de alan emmi satan emmi ise 4.20 den 2.90 a kim çaktı.Bize bu fiyatdan alım fırsatı niye veriyorlar.

7. Abi garantide durum farklı onun gavuru girdi diye bankalara girmiştim ben de ama iblis bi anda malı boca etti ha sattı mı dersen ilginç şekilde satamadı da keriz. Hacimler ortada Kasım aralık alirken gerdire gerdire çize çize aldı şimdi satmaya kalkınca alıcı yok.

Adamın 10 milyar dolar parası var ama gerizekalı.

10 milyar parası olan adam gerizekali değildir dediğini duyar gibiyim, o zaman da yaptığı ile gösterdiği farklı olabilir. Finansal piyasalar çok derinlikli opsiyon varant türev vs vs tüm bacakları bilmeden yorum yapmak zor.

Ben bu ülkede yaşamaya devam ediyorsam bankasını da holdingini de alirim abi, bu fiyatlara haydi haydi alırım. En kötü zaman kaybederiz bu fiyatlardan.
    Gavuru küçümseme tüm çöküşlerden önce gavurlar aylarca çıkar.Hadi bunun gavuru emmi,garantideki de mi emmi.

Valla o cem in satışlarını emmi değil de küçük yatırımcı kucakladıysa emmi onları onlardan toplayana kadar bekler.Neyse kağıt ucuz o kesin.Düşerse lot artırılabilir,çöküş gelirse yapacak bir şey yok elimde çok fazla mal yok sineye çekeriz,beklerim sakıncası yok.

Sayfa 773/916 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •