hulk un son durumu 1 hafta içinde netleşene kadar şe buralarda şeylemeye devam...Sonuça bakmak istiyor gibi hali var...
hulk un son durumu 1 hafta içinde netleşene kadar şe buralarda şeylemeye devam...Sonuça bakmak istiyor gibi hali var...
biraz konu disi olacak ama tedarikci firmalarimin alayi covid yuzunden isleri durdurdu
kiminde 300 kisiden 250 si kiminde 800 kisiden 600 u pozitif.
demin alem fm i acayim dedim bu saatlerde dinlerim,yayinci diyor radyonun % 80 i pozitif yarin yayin olmayabilir.
su an pandeminin basindan beri en kotu gunleri geciriyoruz tahminimce..
bakalim ne onlemler alacaklar..
buyuk ihtimal kalp krizi geciriyorum deseniz sizi yatiracak yatak bulunmayacak yakinda.
Doğru, çooook uzun zamandan sonra zorunlu olarak hastaneye muayene olmak için gittik.
Önce otoparkı görünce şok oldum. Üniversite hastanesi tarihindeki en büyük dolulukla karşılaştım.
İçeriye girince, aman tanrım koridorlarda adım atacak yer yok.
En büyük pazar bile çok daha az kalabalıktı.
MR için gece 5:00 e gün verdiler.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Ancaaak,
https://www.bloomberght.com/ab-hazir...fliyor-2277980
Almanya ve (sanırım Fransa) covid de sıkılaştırmayı hafifletmeye karar vermiş.
Yaz sonu Covid, sadece gelişmemiş ülkelerin sorunu olacak gibi.
Hazirandan başlayarak bu durum fiyatların içine girmeye başlar.
Yaz sonu enflasyonun da 14-15 lere gerilemesi ile TL değer kazanabilir diye düşünüyorum.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Busht : 8,1531
ilk dükkanların açıldığı gün burayada yazdım böyle manyaklık olmaz diye simit cafe pandemi öncesinden daha kalabalık herkesgöt göte oturmuş saat 10.30 de simit pohaça yiyip çay içiyor evde çayınız yok mu alın simidinizi gidin evde yiyin ahan pandemiyi 1 aya kalmaz patlatırsınız diye
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri