Sayfa 621/907 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 4,961 - 4,968 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    SATAŞMA OLDUĞUNDAN DOLAYI DÖNÜP YAZDIM.

"ne entirikalar kılıktan kılıga girmeler yaaa böyle para kazanalacaksa içine tüküreyim o kazancın kim bilerek veya bilmeyerek başkalarının degirmenine su taşıyorsa ALLAH dan karşılıgını fazlasıyla bulsun insanların birikimlerine ailesinin rızkına göz dikenlere ALLAH fırsat vermesin inş ."

CÜMLELERİNİZE BİNAEN BİR SÜRE YAZMAYACAĞIM.

Sıkıntı yok.

Her kim ki milletin alın terine, üç kuruş birikimine göz dikmiş ise, burada patron denen iblis in ve onun yönetiminde ki grup hisselerinin tahtacılarına (speğine) hizmet ediyorsa bir defa da değil bin defa ALLAH dan bulsun.

Grubun son 6 ayda bedelli yapan şirketlerinin bölünme sonrası fiyatları;

ihlgm 1,49 TL (bedelliden gelen para 335 milyon)
    ihyay 1,22 TL (bedelliden gelen para 250 milyon)
    ihlas 1,13 TL (bedelliden gelen para 710 milyon)

Ki bu bedelli ile kasaya giren paralar nerdeyse şirketlerin o dönem ki şirket özsermayeleri kadar.

Bu hisselerin şu an ki fiyatları ile kıyaslar isek bedelli ile gruba milyarlarca lira para girmesine rağmen hisseler nerdeyse %25-35 değer kaybetmiş durumda sırf bu yüzden bile yatırım yaptığı şirketin yöneticisi kan emici patronun hisselerinde yaptığı bu hareketleri eleştirmekte yatırımcının hakkı...Çünkü bu grubun tek bir speği var yıllardır milletin cebinden elini çekmeyen, bir türlü doyuramadığımız patron.

2.  Alıntı Originally Posted by small_investor_0 Yazıyı Oku
    Sıkıntı yok.

Her kim ki milletin alın terine, üç kuruş birikimine göz dikmiş ise, burada patron denen iblis in ve onun yönetiminde ki grup hisselerinin tahtacılarına (speğine) hizmet ediyorsa bir defa da değil bin defa ALLAH dan bulsun.

Grubun son 6 ayda bedelli yapan şirketlerinin bölünme sonrası fiyatları;

ihlgm 1,49 TL (bedelliden gelen para 335 milyon)
    ihyay 1,22 TL (bedelliden gelen para 250 milyon)
    ihlas 1,13 TL (bedelliden gelen para 710 milyon)

Ki bu bedelli ile kasaya giren paralar nerdeyse şirketlerin o dönem ki şirket özsermayeleri kadar.

Bu hisselerin şu an ki fiyatları ile kıyaslar isek bedelli ile gruba milyarlarca lira para girmesine rağmen hisseler nerdeyse %25-35 değer kaybetmiş durumda sırf bu yüzden bile yatırım yaptığı şirketin yöneticisi kan emici patronun hisselerinde yaptığı bu hareketleri eleştirmekte yatırımcının hakkı...Çünkü bu grubun tek bir speği var yıllardır milletin cebinden elini çekmeyen, bir türlü doyuramadığımız patron.
    Yüzde yüz katılıyorum bu yoruma. Bir de ekleme yapayım hisseler yükselmiş olsa bile yatırımcı ortak olduğu şirketin patronunu ve yönetimini yaptığı işleri eleştirme hakkına sahiptir.
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

3. Mücahit ismi İslam lehine mücadele eden olarak konulmuş bir isim değil Enver oren tarafından , bilakis İslam ve müslümanlara karşı mücadele etsin diye konulmuş bir isim, çünkü Enver Ören bir mason dur, yani Yahudi dir. O yüzden bu ihlas mücahit isimleri özenle seçilip konulmuştur. Bu bir dip bilgi olarak kalsin burda.

Beni bir defa dolandırdılar , dolandırıcılara sadece dedimki Allah üzerine yemin et doğru dediğine dedim, aynen yemin etti bende Allah adına yemin ettigi için güvendim, şunu diyeceğim, burada sürekli Allah adına yemin edenler var ,ve sürekli bunu yazıyorlar, demem o ki bu adamlar Allah adını kullanarak milleti tuzağa çekiyorlar, külliyen yalan diyorlar, çok yemin ederler inanmayın, onlar okuyunca kendini zaten anlar.

Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku
    Mücahit ismi İslam lehine mücadele eden olarak konulmuş bir isim değil Enver oren tarafından , bilakis İslam ve müslümanlara karşı mücadele etsin diye konulmuş bir isim, çünkü Enver Ören bir mason dur, yani Yahudi dir. O yüzden bu ihlas mücahit isimleri özenle seçilip konulmuştur. Bu bir dip bilgi olarak kalsin burda.

Beni bir defa dolandırdılar , dolandırıcılara sadece dedimki Allah üzerine yemin et doğru dediğine dedim, aynen yemin etti bende Allah adına yemin ettigi için güvendim, şunu diyeceğim, burada sürekli Allah adına yemin edenler var ,ve sürekli bunu yazıyorlar, demem o ki bu adamlar Allah adını kullanarak milleti tuzağa çekiyorlar, külliyen yalan diyorlar, çok yemin ederler inanmayın, onlar okuyunca kendini zaten anlar.
    Saygılar ve sevgiler sunarım.

SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Geçen gün 73 den 300 bin lot aldım baktım gitmiyor 74 den sattım çıktım, tekrar 73 den 100 bin lot aldım 72 den ve 71 dende o kadar aldım.300 bin lot toplam bu hafta 73 görecek olursa satarım 72 yede verip çıkabilirim, açıkçası daha çok çok alabilirim ancak bu hisse niyeti bozdu , geçen günlerde gayri menkul 90 kuruşa düşmüştü holding 69 kuruşa , gayrimenkul 1,12 lerde bu 70 kuruşa indi, sanırım . Bunun fişi çekildi 50 kuruslara bir anda gidecek gibi duruyor, nedenmi adamlar satıyorlar ve asla tek lot yukardan kimseden almıyorlar. Kendi yazdıkları bitince yukardan aşağı basıyorlar, hemde on bin yirmi bin lotu dahi almıyorlar. Ne yazikki görünen bu. Yukardan maliyetli olanlara sabırlar diliyorum. Yarın benim için umarım son gün olur. 73 olurda giderim.

6. Geçmiş olsun arkadaşlar uluunun teklifi kabul edilmiş. Şaşırdık mi? Tabiki hayır

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by isseymiyake Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun arkadaşlar uluunun teklifi kabul edilmiş. Şaşırdık mi? Tabiki hayır

Nasıl kabul edilmiş, ne demek oluyor bu, ayrıca nerede yazıyor bu, size ozelmi geldi haber. Ulunu aldimi diyorsunuz yoksa benmi yanlış anladım lütfen bilgi

8.  Alıntı Originally Posted by isseymiyake Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun arkadaşlar uluunun teklifi kabul edilmiş. Şaşırdık mi? Tabiki hayır

Ulusun sokeyi almış onu dediniz ben yanlış anladım, zaten o günde dedim söke unu alicaz diyerek ky çekip hisse sattı . Zararı olanlar mahkemeye verse kazanır bence, piyasaya aldatıcı haber verip millete hisse satıp aşağı düşürdüler. Ama kimse zararı da olsa vermez, mesela Mercury vermesi lazım çok çabalıyor burda

Sayfa 621/907 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •