arkadaþlar bir hata yapýp bulaþtým hisse hakkýnda çok bilgim yok ama güzelce öðretiyorlar bunu stanlar kim maliyetlari ne olaki böyle fütursuzca satýþ yapýyorlar
arkadaþlar bir hata yapýp bulaþtým hisse hakkýnda çok bilgim yok ama güzelce öðretiyorlar bunu stanlar kim maliyetlari ne olaki böyle fütursuzca satýþ yapýyorlar
Satanlar holdinging ta kendisi. Bedelliden sonra ele geçirdikleri hisseleri sattýklarý için maliyetleri sýfýr. Piyasada var 1.25 milyar hisse senedi. Sanki dersin sabancý holding, garanti bankasý. En büyük banka ve holdinglerin bile piyasada bu kadar tuvalet kaðýdý pardon hisse senedi yok. Bütün bunlar bu grubun yalan dolan iþlerinin borsa ayaðý. Bulaþmakla bana göre hata etmiþsin, tercih senin tabiki. Ýnþallah umduðunu bulabilirsin.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
2022 yýlýnda bir bedelli daha yapana kadar 60 ile 80 arasýnda gider gelir. Muco it þirketlerini borsaya bedelli yapýp milleti soyrak kazanýyor, adam çalýþarak kazanmýyor, çalýþarak þirketi boþaltýyor, bedelli yaparak milleti soyuyor. Arkasýnda saray var adamýn. Olsun bakalým saray kiler iplerini çekiyor en az. 10 oy kaybetti benden
200 bin lott alýn b hisseyi ili kademe aþaðý ceket spek ve aþaðýdan 300 bin lot alýn , spegi böyle tuzaða dusrebilirsiniz.bbugun 100 bin lot 74 den alddim vve 200 bin lotta 73 yazdým 72 yede yazdým. Spek aþaðýda dusrmeyi seviyor çünkü
Umarým herþey sizin planladýðýnýz gibi geliþir, görünüþe göre beni dolandýrdýlar kandýrdýlar demeyecek kadar bilincli ve yaptýgýnýz her eylemin sorumluluðunu üzerinize alan birisiniz. Belkide iþler farklý geliþirse beklemeyi bile göze almýssýnýzdýr ve bu durum sizde zerre rahatsýzlýk bile yaratmýyordur.
ozaman kolay gelsin siz buralarda yazmaya devam edin...
Bu iddiamin arkasýndayým, bakýn görün dediðim gibi yapacaklar. 72 ve 73 den hisse almak istersen 73 den azcik al aþaðý iki kademye iki üç katý alým.yaz basacak oraya , aþaðýdan alýnca satýþa koy yigmadan yukarý hisseyi bir kademe kâr edersin en az günlük . Bugün mutlaka 72 diyecek ve verecek orayada
Yer Ýmleri