Sayfa 719/1000 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,745 - 5,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bencede beter olsunlar sabah cafede yazdım kıytırıktan simitçi %50 masa sınırlamasını takmamış sabah saat 10.30 da pandemiden öncekinden daha yoğun bir şekilde masaları fullemiş. la işiniz gücünüz mü yok yoksa evde çayınız mı yok alın simidinizi gidin evinize yiyin simidinizi için çayınızı. herkes simitçide oturmuş çay içip simit poğaça yiyor
    şuraya yazayımda dursun bi simitçiye girdim simit alayım diye bahçe yapmış çay simit poohaça örek oturup yenilen bi yer pandemiden önce neydiyse aynı kalabalık öyle %50 masa azaltma falan yok full ful ulan evinizde çay mı yok alın zıkkımlanacağınız şeyi gidin evinizde işyerinizde yiyin. saat 10.30 da simitçinin full çekmesi ne demek oluyor
    bizi pandemi paklar ha bu defa esnafta zırlamasın yok kapandık zarar ediyoruz aza kanaat etmeyen hiç bir şeyi bulamaz
    ahan kanıtı
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    1 aya kalmaz patlatırsınız diye
    Patladıda

Umarım en kısa zamanda ülkede tam kapanma ve sokağa çıkma yasağı gerçekleşir hem de en az 15 gün

4. forumda da bolca bulunan..
    komplo uzmanlarımız da sağolsun..
    üst seviyeden aydınlanmış olduklarından.
    salgın yok inanmıyoruz retoriği ile... gelinen nokta..
    beyin yerine amip beslemenin sonucu.
    yanlış oldu belki..
    amip de zekidir hani.. tek hücre hayatta kalma becerisi var.

ilk dükkanların açıldığı gün burayada yazdım böyle manyaklık olmaz diye simit cafe pandemi öncesinden daha kalabalık herkesgöt göte oturmuş saat 10.30 de simit pohaça yiyip çay içiyor evde çayınız yok mu alın simidinizi gidin evde yiyin ahan pandemiyi 1 aya kalmaz patlatırsınız diye
    Zeka özürlü bir şarkıcı da salgına inanmıyorum diye twit atmış. Zibidiyi covid yoğun bakımda bir gece tutacaksın ki aklı başına gelsin.
    Yok ya, bu ülkeden umudum her geçen gün biraz daha azalıyor. Hatta kalmadı desem daha doğru olur.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

..........

Aksam haberlerine bakayım dedim. Hatay Reyhanlı da soğanları hasat etmeden sürmüş çiftçi , soğan para etmiyormuş , çiftçilerin ülke geneli borcu 133 milyar tl imiş.

SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Aksam haberlerine bakayım dedim. Hatay Reyhanlı da soğanları hasat etmeden sürmüş çiftçi , soğan para etmiyormuş , çiftçilerin ülke geneli borcu 133 milyar tl imiş.

SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ama malum şahısa şarkı bestelemişler

https://www.youtube.com/watch?v=nvN4hiWIWIU
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 719/1000 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •