Sayfa 108/1002 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 857 - 864 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    evet 31.03.2021......0,107597 fiyattan işlem gerçekleşir...ve para 06.04.2020 de saat 14:30 da hesaba yatar..(cuma abd,pazartesi londra kapalı olduğu için)...

saat 15.00 civarı ziraat yatırım hesabıma baktığımda hesabımın gerçekleştiğini gördüm...param yatmıştı...ve gerçekleşen fiyat 0,110328 idi..tabiki sevindirik oldum ilk başta...sonra ne oluyor lan dedim ve buraya yazdım...izahnameyi okudum...hesap ekstresine baktım...stopajına kadar bu fiyattan hesaplanmıştı....eve geldim...yemek yedim...hesabı kontrol edeyim dedim...baktım değiştirmişler....doğru fiyat geçmişler..(0,107597)..stopajı vs vs vs düzenlemişler...işte böyle bir anım oldu...kalın sağlıcakla...
    Sn zenci benimde birkaç ay önce başıma sanırım oph fonu ile ilgili bir olay gelmişti, sabah Sattığım günün aksaminin fiyatından değilde ertesi günün fiyatından hesaplayıp t+3 de para elime geçmişti. Şansıma kâr ettiğim için üstüne düşmedim. Sonradan düzeltme olmadı

2.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    evet 31.03.2021......0,107597 fiyattan işlem gerçekleşir...ve para 06.04.2020 de saat 14:30 da hesaba yatar..(cuma abd,pazartesi londra kapalı olduğu için)...

saat 15.00 civarı ziraat yatırım hesabıma baktığımda hesabımın gerçekleştiğini gördüm...param yatmıştı...ve gerçekleşen fiyat 0,110328 idi..tabiki sevindirik oldum ilk başta...sonra ne oluyor lan dedim ve buraya yazdım...izahnameyi okudum...hesap ekstresine baktım...stopajına kadar bu fiyattan hesaplanmıştı....eve geldim...yemek yedim...hesabı kontrol edeyim dedim...baktım değiştirmişler....doğru fiyat geçmişler..(0,107597)..stopajı vs vs vs düzenlemişler...işte böyle bir anım oldu...kalın sağlıcakla...
    AOY satışı vermenizin nedeni, global hisse satışı veya dolar/tl düşüş beklentiniz midir?

3.  Alıntı Originally Posted by Nida Yazıyı Oku
    Bu arada telegram da bir arkadaşın vermiş olduğu bir bilgiyi paylaşayım bilmeyenlar var ise. 28 Nisan'da is portfoy blockchain, 4 Mayıs'ta da is portfoy oyun teknoloji fonu geliyormuş.
    Çok teşekkürler, bende bunu merak ediyordum.

Alıntı Originally Posted by Nida Yazıyı Oku
    Önümüzdeki hafta çok kritik, dikkatli olmakta fayda var. Fonların valör dezavantajı yüzünden ani aksiyon alınamayabilir. 12 Nisan Halkbank davası ve Türkiyesiz (?) kime karşı yapılacağı belirsiz NATO tatbikatı, 15 Nisan PPK toplantısı. Elinde yoğun olarak Hsyf bulunduranların dikkatli olmasını tavsiye ederim. YTD
    Dostum çok sağ ol.
    12 Nisan belirsiz.
    Diğerlerinin etkisi olmaz artık.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

5. Bu arada tam günü belli olmamakla birlikte Akportföyün Mayıs ayı içerisinde Turizm ve Seyahat Sektörü Değişken fonu (TGR) satışa sürülecekmiş. Kendi sitesinde detaylarını bulabilirsiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Dostum çok sağ ol.
    12 Nisan belirsiz.
    Diğerlerinin etkisi olmaz artık.
    Neden diğerlerinin etkisi olmayacağını anlatırsanız öğrenmek isterim. Bilmiyorsanız da burda insanları sadece yanıltmış oluyorsunuz yanlış ve gelişigüzel yorumlarınızla...

Alıntı Originally Posted by Camit Yazıyı Oku
    Neden diğerlerinin etkisi olmayacağını anlatırsanız öğrenmek isterim. Bilmiyorsanız da burda insanları sadece yanıltmış oluyorsunuz yanlış ve gelişigüzel yorumlarınızla...
    Fiyatın içinde işte dostum.
    Piyasa beklentileri diyorlar ya...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

8.  Alıntı Originally Posted by Nida Yazıyı Oku
    Bu arada telegram da bir arkadaşın vermiş olduğu bir bilgiyi paylaşayım bilmeyenlar var ise. 28 Nisan'da is portfoy blockchain, 4 Mayıs'ta da is portfoy oyun teknoloji fonu geliyormuş.
    2 fon da uzun dönem için(min 24 ay) büyük potansiyel barındırıyor, tebrik etmek gerekir.

Sayfa 108/1002 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •