Arama sonucu : 5539 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Yurtdışı Borsalarında Hisse Senedi İşlemleri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Midas para aktarmayı da çözdüm
    Denizbankta usd hesabınızdan ücretsiz havale yapıyorsunuz. 2 saat içinde para geçiyor. Valla güzel olmuş.

Ücretsiz para aktarma
    Etf alınıyor olabilmesi
    1.5 usd komisyon

Rakipsizler şuan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    Denizbankta usd hesabınızdan ücretsiz havale yapıyorsunuz. 2 saat içinde para geçiyor. Valla güzel olmuş.

Ücretsiz para aktarma
    Etf alınıyor olabilmesi
    1.5 usd komisyon

Rakipsizler şuan.

Saklama nereden ? Altyapı hangisini kullanıyor ? Güven konusunda sıkıntılarım var.

Yurtiçinde rakipsiz olabilir belki ama yurtdışı kurumlar vergi konusu olduğu icin bir adım önde her zaman.

Alıntı Originally Posted by firklover Yazıyı Oku
    Saklama nereden ? Altyapı hangisini kullanıyor ? Güven konusunda sıkıntılarım var.

Yurtiçinde rakipsiz olabilir belki ama yurtdışı kurumlar vergi konusu olduğu icin bir adım önde her zaman.
    O sorulara cevap bulamadım
    Çağrı merkezi yok
    Mail attım dönüş bekliyorum
    Güven önemli.
    Tamam spk lisanslı ama bizim lotlar nerde saklanıyor bilemiyor. Yerli borsa yok şuan. Yerli olsa mkk dan aracı kurum batınca virmanlatırız ama yurtdışı ayagı muamma.
    Bakalım cevap gelecek mi ?

4.  Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    O sorulara cevap bulamadım
    Çağrı merkezi yok
    Mail attım dönüş bekliyorum
    Güven önemli.
    Tamam spk lisanslı ama bizim lotlar nerde saklanıyor bilemiyor. Yerli borsa yok şuan. Yerli olsa mkk dan aracı kurum batınca virmanlatırız ama yurtdışı ayagı muamma.
    Bakalım cevap gelecek mi ?

Yerli olsa da ifade etmez batmadan önce hepsini satar senin adına. 2 gün içinde farketmezsin napabilirsin ki ? Anca devletin güvencesindeki miktarın peşine düşersin yıllarca.

Tabi ki çok dusuk bi ihtimal bu ama adı sanı duyulmamış bu firmalarda yüksek miktarda yatırım yapmam şahsen. Yurtiçi de yurtdışı da.

5.  Alıntı Originally Posted by firklover Yazıyı Oku

https://www.getmidas.com/yasal-duyurular
    kısmındaki Yurtdışı Piyasalarda Alım Satım İşlemlerine Aracılık sözleşmesinde
    "9. Yurt dışı işlemlerinde yabancı iş ortağımız ALPACA SECURITIES LLC vasıtası ile
    takas ve saklama hizmeti büyük ölçüde ELECTRONIC TRANSACTION CLEARING
    tarafından yapılmaktadır. Saklamada bulunan sermaye piyasası araçları Türkiye
    dışında ilgili ülkedeki iş ortağımızın belirlediği saklama kurumunda saklanmaktadır.
    Saklama ile ilgili detaylı bilgi yurt dışı piyasalarda alım satım işlemlerine aracılık
    sözleşmesi ekinde mevcuttur. "
    böyle bir kısım var.
    Alt yapı olarak https://alpaca.markets/ yanlış anlamadıysam.
    Sözleşmelerin hepsini birebir okumadım üstün körü okudum.

Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku

Ücretsiz para aktarma
    Etf alınıyor olabilmesi
    1.5 usd komisyon

Rakipsizler şuan.

Midas hesabına para aktarımı bu kadar kolay ise mükemmel...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •