Sayfa 167/747 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon
Arama sonucu : 5974 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

Yeni eşitsel dağılım uygulanan halka arzlar da peynir ekmek gibi satılıyor hisseler... son birkaç günde matriks e 650 bin, tureks e 750 bin yatırımcı talebi gerçekleşti...menderes patronları 65 milyon lot satışını niye böyle boğazımıza bıçak dayar gibi... bu şekilde satmayı tercih ettiler anlamış değilim...satabilecekleride soru işareti tabii..

SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Hissede patronun istemediği bir gurup vardır

65 milyonu onların üstüne boşaltacaktır

3.  Alıntı Originally Posted by vyslctn Yazıyı Oku
    İhracat rakamları tekstil tarafında ve hatta mndrsi ürünlerinde oldukça güçlü. Fakat Şu ömrümde ülke özelinde hem ihracat artışını hemde hrc makas farkını bu boyutta görmemiştim.
    "hrc makas farkı" dediğiniz nedir?

4. [QUOTE=efe78;5282504]"hrc makas farkı" dediğiniz nedir?

[/https://twitter.com/barisikmurat/status/1377636421691973635?s=21

5. Hala patronun satış bildirimi yok..döviz uçtu,kur zararı yazacak...bir de 65 milyonu satarsa hisse 2.50 lara,belki daha da altına düşer...o fiyatta da ky yapılacak bir sermaye artışına katılmaz...şu an ortam karanlık..zaten bu O.akça'nın bu işi beceremediğini biliyoruz...yapacağı şey Banvit patronunun yaptığını yapmaktır...ya da tümden batmak.

6. Bu bantlardan mndrs artık yukarı atacaktır. 3,5 ye kadar maliyetlenen rahat nefes alacak.

7.  Alıntı Originally Posted by vyslctn Yazıyı Oku
    Bu bantlardan mndrs artık yukarı atacaktır. 3,5 ye kadar maliyetlenen rahat nefes alacak.
    Daha önce de dediğim gibi şirketin temel rasyolarına olan inancım olmasa (finansman giderlerinden kaynaklı darboğazı saymıyorum) Mndrs te durmazdım muhtemelen. Ama enerji yatırımları ve ana iş alanındaki yüksek performansı bir şekilde beni kağıtta durmaya ikna ediyor.

Sıkıntı sorun dolu günleri bu kağıtta çok gördüm, umarım bir şekilde beklentilerimi karşıladığı günleri de görmek kısmet olur. YTD

8. MNDRS 3 aylıkta 70 milyon civarı kur farkı zararı yazacak ( tahmindir)...üretim,ihracat nasıldır bilemiyoruz...o kadar döviz borcu yapmak için 500 milyon dolarlık ihracatın olması lazım...kaç yıldan bu yana zarar..valla ben bu O.Akça ile ilgili iki ihtimal görüyorum:1-Gerçekten ekonomi,şirket yönetimi vb.konularda bir muhasebeci kadar bile öngörüsü yok ,tam bir zır cahil...2- Çok büyük bir hırsız....başka ihtimal yok.

Sayfa 167/747 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •