Sayfa 742/1000 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,929 - 5,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Bu akşam tesadüfen youtube da dolaşırken tıbbi aktivist lerin oluşturduğu www.5gvirusnews.com diye bir site ve buradaki temsilcisi Apturaman Dilipaki gördüm özetle , Apturaman abi tamamen aşi karşıtı olmuş bi de hakkında davalar mi ne varmış ve bütün olayı komplo olarak anlatıyor ,PCR testi vara yoğa pozitif çıkıyor ve insanlar neden ölürse ölsün covid den oldu diye kayıtlara geçiyor diyor .
    Şimdi sorulara gelince Çin'de çıkan virüsün nasıl olupta bu kadar zamandır Çini etkilemediğini soruyor vaka sayisi sınırlı diyor sayın abimiz evet günlük 14 vaka ortalamasi gordum şubata kadar komedi ötesi.
    Ben bunun üzerine Hindistana baktım zira Çin'in bir şeyine pek guvenemedigimden , vaka sayisi 100 000 yani bizim iki katimiz maske ,mesafe, hijyen ,tuvalet , su , sabun pek uğramayan ve nüfusu 1.4 milyara dayanmış hindistan da ölümlerin çok feci bir hal alması gerekmez miydi hakeza benzer olarak baglades ve Pakistan ,Amerika'da Çin'den nasıl fazla vaka ve ölüm olur .
    TUS sınav şampiyonu ,Oytun Erbaş bu virüsün aslında bir laboratuvar çalışması olduğunu ve kontrolden çıktığını söylemişti .
    Bir de sıkıntı PCR testi ile ilgili bu testin verdiği sonuç güvenilir mi kalitatif kantatif eleştirisi var ve hangi virüs yükünün hastalığa neden olduğu belirtilmiyor gibisinden yorumlar var.
    Sonuçta Apturaman abi kesin aşı karşıtı olmuş ve bilim kurulu üyelerini suçlar konuşmalar yapmış ve aşının, virüsün kendisinden beter olduğunu kendi aşisini yapmayan Çin'in nasıl olupta düşük vaka ile hastalığı yendiğini falan soruyor.
    Ben olaya yandan bakan biri olarak en saçma en mantıklı görünse de her görüşü degerlendiririm , kim demiş diye bakmam ne demiş diye bakarım.
    Şimdi konuyu incelemiş tıp nosyunlu abiler ne der aynı zamanda tıp nosyonu olmadan konuyu incelemiş olan sayın abilerimizin katkısını reca ederim.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bu akşam tesadüfen youtube da dolaşırken tıbbi aktivist lerin oluşturduğu www.5gvirusnews.com diye bir site ve buradaki temsilcisi Apturaman Dilipaki gördüm özetle , Apturaman abi tamamen aşi karşıtı olmuş bi de hakkında davalar mi ne varmış ve bütün olayı komplo olarak anlatıyor ,PCR testi vara yoğa pozitif çıkıyor ve insanlar neden ölürse ölsün covid den oldu diye kayıtlara geçiyor diyor .
    Şimdi sorulara gelince Çin'de çıkan virüsün nasıl olupta bu kadar zamandır Çini etkilemediğini soruyor vaka sayisi sınırlı diyor sayın abimiz evet günlük 14 vaka ortalamasi gordum şubata kadar komedi ötesi.
    Ben bunun üzerine Hindistana baktım zira Çin'in bir şeyine pek guvenemedigimden , vaka sayisi 100 000 yani bizim iki katimiz maske ,mesafe, hijyen ,tuvalet , su , sabun pek uğramayan ve nüfusu 1.4 milyara dayanmış hindistan da ölümlerin çok feci bir hal alması gerekmez miydi hakeza benzer olarak baglades ve Pakistan ,Amerika'da Çin'den nasıl fazla vaka ve ölüm olur .
    TUS sınav şampiyonu ,Oytun Erbaş bu virüsün aslında bir laboratuvar çalışması olduğunu ve kontrolden çıktığını söylemişti .
    Bir de sıkıntı PCR testi ile ilgili bu testin verdiği sonuç güvenilir mi kalitatif kantatif eleştirisi var ve hangi virüs yükünün hastalığa neden olduğu belirtilmiyor gibisinden yorumlar var.
    Sonuçta Apturaman abi kesin aşı karşıtı olmuş ve bilim kurulu üyelerini suçlar konuşmalar yapmış ve aşının, virüsün kendisinden beter olduğunu kendi aşisini yapmayan Çin'in nasıl olupta düşük vaka ile hastalığı yendiğini falan soruyor.
    Ben olaya yandan bakan biri olarak en saçma en mantıklı görünse de her görüşü degerlendiririm , kim demiş diye bakmam ne demiş diye bakarım.
    Şimdi konuyu incelemiş tıp nosyunlu abiler ne der aynı zamanda tıp nosyonu olmadan konuyu incelemiş olan sayın abilerimizin katkısını reca ederim.
    Her görüşü değerlendireceğim diye vaktinizi boşa harcamayın.

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, Türkiye’de kısıtlı üretime tabi olan kenevir bitkisinin faydalarını ve kullanım alanlarını RS FM’de Ali Çağatay’la Seyir Hali programında anlattı.

https://www.google.com.tr/amp/s/tr.s...e-ise-turkiye/

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. ABd de 4.5 milyon günlük aşıya ulaşılırken, ampül ve fahreddin günlük 15-20 bin aşılamayla salgınla mücadele ediyorlar. Bu arada kanal istanbul temeli atılıyor, kahvede oturan donsuz abdi abi şakşaklıyor. Donsuz abdi abi kararlı herkes donsuz kalana kadar durmak yok yola devam.

"TUS sınav şampiyonu ,Oytun Erbaş bu virüsün aslında bir laboratuvar çalışması olduğunu ve kontrolden çıktığını söylemişti ." orhun akıllı adamdır virüs kaçmadı bilinçli dışarı salındığına inanıyorum...

Bu pandei hikayesi ABD hariç çöküşe başlamış ekonomiler için güzel bir maske olarak kullanıldı...Şimdi kim erken bu beladan kurtulursa ekonomisi hızla toparlayacaktır...Israil BEA bu işi çözdüler , ENg ve USA da tüm hızla aşılama ile bu belayı def etmeye çalışıyoor , bizde sürü bağışıklığı deneniyor ,Çevremde ilk kez Covid den 1 kişinin öldüğünü ve 1 kişiniinde entübe olduğunu dün öğrendim...KOngreler işe yaramış görünüyor...

5. Adam tus şanpiyonu ama analitiklik sıfır
    İnanmak ne Ya
    Bişiyi ya bilirsin Ya da bilmez
    İyi , ben de inanmıyorum onun tezine
    Noolucek şimdi?

6. Kanal İstanbul ile ilgili ÇED raporunun içinde sarostan Marmara ya giren ikinci bir kanalın değerlendirmesi daha var bundan çok çok az sozedildi bu kanal olursa Montro kesin devre dışı kalıyor , zira Çanakkale boğazı kullanılmıyor bu TV de yorumcuyum diyenler hadi yandaş olanları anladikta muhalif gecinenleri de buna gerek var neden ikinci kanalın fizibilitesini yapıyorsunuz sorusunu kaç kere konuştu .
    Kişisel kanaatim pandemiden öncesinden bu yana Türkiye bu kadar eksi döviz bakiyesi ve dış ticaret eksisi pandemide ortaya çıkan turizm eksilikligi ki Türkiye için çok önemli bir döviz kalemi
    varken , yani küçük bir fiske ile şu anki durumdan çok daha büyük bir krize girebilecekken girmiyorsa kanal İstanbul için verilen sözlerden dolayıdır zira Türkiye'ye hiç bir ciddi yaptırım uygulanmadi göstermelik olanlar hep askıda tutuluyor .Kanal İstanbul tehlikenin en büyüğü olacak hem çevre hem siyasi dengeler anlamında .

7. Desidero bey şimdi sizinki düz mantık
    Ama Diyelim patronum var onun elemanıyım
    Çok çalıştırmıyo beni rahatımda iyi
    Ama Tek isteği pirezentabıl olmam ve onun kafasına mutabık olmam
    500 liralik süper takım elbise giyiyom beğenmiyo deyo ki en az üçbin liralık ve illa cakko mağazasından giyinecen
    Yoksa maaşa zam işe son
    Oradaki mantıkta bu tarz olama mı?
    Sana düşünüp karar verme hakkı tanımıyo ki

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Kanal İstanbul ile ilgili ÇED raporunun içinde sarostan Marmara ya giren ikinci bir kanalın değerlendirmesi daha var bundan çok çok az sozedildi bu kanal olursa Montro kesin devre dışı kalıyor , zira Çanakkale boğazı kullanılmıyor bu TV de yorumcuyum diyenler hadi yandaş olanları anladikta muhalif gecinenleri de buna gerek var neden ikinci kanalın fizibilitesini yapıyorsunuz sorusunu kaç kere konuştu .
    Kişisel kanaatim pandemiden öncesinden bu yana Türkiye bu kadar eksi döviz bakiyesi ve dış ticaret eksisi pandemide ortaya çıkan turizm eksilikligi ki Türkiye için çok önemli bir döviz kalemi
    varken , yani küçük bir fiske ile şu anki durumdan çok daha büyük bir krize girebilecekken girmiyorsa kanal İstanbul için verilen sözlerden dolayıdır zira Türkiye'ye hiç bir ciddi yaptırım uygulanmadi göstermelik olanlar hep askıda tutuluyor .Kanal İstanbul tehlikenin en büyüğü olacak hem çevre hem siyasi dengeler anlamında .
    http://www.canakkaleaynalipazar.com/...nakkale/17060/

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...cikti-5549420/
    Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

Sayfa 742/1000 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •